Yardım "Cihazımı bul beklenmedik bir şekilde sonlandırıldı." hatası.

peokeoa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baha Kağan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı MIUI 10.1.3.0
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Pocophone F1 kullanıyorum. Telefon 1 aydır bende. Hiçbir şeyi yoktu. 2 gün önce birden bire her WiFi kapattığımda/açtığımda ekran kararmaya ve her şey kapanmaya başladı. Kilidi açtığımda da "Cihazımı bul beklenmedik bir şekilde sonlandırıldı." yazıyor aşağıda. Bazen WiFi ağındayken kendi kendine de oluyor. İşlerim yarım kalıyor. Çok can sıkıcı olmaya başladı. Nasıl çözerim bu işi? Bir çok yere baktım. Reset at demişler. Reset atan biri de reset sonrası ülke olarak sadece çin seçebiliyorum rom sıkıntıya girdi yazmış. Teşekkürler şimdiden. Telefon global ROM. Miui10. Aliexpressten alındı.

Son düzenleme:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Birde bu son çıkan firmware vendor dosyaları var bunlar nasıl kullanılıyor en son çıkanları flashlamalımıyız romdan öncemi sonramı bunuda bilen biri varsa ve açıklarsa çok sevinirim

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

peokeoa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baha Kağan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Denedim olmadı. :( sıfırlamayı önerir misiniz?
Şunu deneyin. Güncelleme bölümüne girin ve sağ üst 3 noktadan güncelleme indir diyin ve son güncellemeyi tekrar indirip baştan bir yükleme yapacaktır. hiç bir dosyanız yadaayarınız kaybolmadan yapabileceğiniz bir çözüm eğer sonuç vermezse en baştan temiz bir yazılım atmak gerekir gibi görünüyor.
Yaptım olmadı. Sıfırlamayı önerir misiniz?

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Eu stabil yükleyin ben bir tek onda problem yaşamadım
Denedim olmadı. :( sıfırlamayı önerir misiniz?

Yaptım olmadı. Sıfırlamayı önerir misiniz?

Oyla:

peokeoa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baha Kağan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Birde bu son çıkan firmware vendor dosyaları var bunlar nasıl kullanılıyor en son çıkanları flashlamalımıyız romdan öncemi sonramı bunuda bilen biri varsa ve açıklarsa çok sevinirim

Hocam hiç bilmiyorum bu durumları. Önerebileceğiniz bi yer var mı öğrenmek, izlemek için

Oyla:

viola

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
mi5s plus
Konular
0
Benzer sorunu zaman zaman mi8 cihazımda yaşıyorum. Çözümü bulabilen oldu mu?

Son düzenleme:
Oyla:

suso9292

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi8
Meslek
Kalite teknisyeni
Konular
4
İş nedeniyle hindistan a geldim buraya geldiğimden beri aynı problemi yaşıyorum çözebilen oldumu ?
Benzer sorunu zaman zaman mi8 cihazımda yaşıyorum. Çözümü bulabilen oldu mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

drusc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi3
Konular
3
Bende 5 gündür bu problemi yaşıyorum. Çözebilen var mı? wifi açıp kaparken veya wifi açık sekilde telefonu açarsam daha başlangıçta kesin oluyor. bazen durup dururken de oluyor. ROM GLOBAL STABİL 9.6.7de iken problem yaşamaya başladım. OTAda 10.0.30 a geçtim ama sorun hala devam ediyor. BL kilitlli ama açma hakkım mevcut. BL açılınca telefon siliniyor diye de açmak istemiyorum. FASTBOOTtan rom atmak kesin çözüm olsa yapacam da sanırım o da şüpheli. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Bende 5 gündür bu problemi yaşıyorum. Çözebilen var mı? wifi açıp kaparken veya wifi açık sekilde telefonu açarsam daha başlangıçta kesin oluyor. bazen durup dururken de oluyor. ROM GLOBAL STABİL 9.6.7de iken problem yaşamaya başladım. OTAda 10.0.30 a geçtim ama sorun hala devam ediyor. BL kilitlli ama açma hakkım mevcut. BL açılınca telefon siliniyor diye de açmak istemiyorum. FASTBOOTtan rom atmak kesin çözüm olsa yapacam da sanırım o da şüpheli. Yardımcı olursanız sevinirim.
Fastboot dan rom atmak kesin çözüm hocam denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pocophone F1 kullanıyorum. Telefon 1 aydır bende. Hiçbir şeyi yoktu. 2 gün önce birden bire her WiFi kapattığımda/açtığımda ekran kararmaya ve her şey kapanmaya başladı. Kilidi açtığımda da "Cihazımı bul beklenmedik bir şekilde sonlandırıldı." yazıyor aşağıda. Bazen WiFi ağındayken kendi kendine de oluyor. İşlerim yarım kalıyor. Çok can sıkıcı olmaya başladı. Nasıl çözerim bu işi? Bir çok yere baktım. Reset at demişler. Reset atan biri de reset sonrası ülke olarak sadece çin seçebiliyorum rom sıkıntıya girdi yazmış. Teşekkürler şimdiden. Telefon global ROM. Miui10. Aliexpressten alındı.
Ben fastboot rom atarak çözdüm

Oyla:

drusc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mi3
Konular
3
Hangi romu atayım. 10.0.3.0 atsam olur mu? bir de 9.6.7 daha iyiydi benim için. Mİ8 telefonda mi10dan mi9a dönebilir miyim?

Hangi romu atayım. 10.0.3.0 atsam olur mu? bir de 9.6.7 daha iyiydi benim için. Mİ8 telefonda mi10dan mi9a dönebilir miyim?
Fastboot dan rom atmak kesin çözüm hocam denedim

Ben fastboot rom atarak çözdüm

Oyla:

suso9292

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi8
Meslek
Kalite teknisyeni
Konular
4
Sms kısmından mi msj ile bir kaç SMS ücreti ödeyip sim aktifleştireilirsiniz rom falan atmak istemiyorsanız. Miu sim kartı görmediği için bu tarz bir hata ile karşılaşılıyor çünkü.

Oyla:
Üst Alt