- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
Twrp desteklemiyor hafızayı okuyamıyor gibi görünüyor
2 slotlu cihaz orasını anladimda slot rom kurarken fark etmiyor ki ben 8 tane rom kurmusumdur hep telefon hangi slottaysa ona kurdum ara ara değiştirdim bir sorun yasamadim açtım telefonu atıyorum slot b de hemen format data sonra yeniden recovery hemen üstüne rom sonra reboot recovery format data dedimmi sorunsuz slot la ugrasmadan açılıyor du bende..ben twrpden rom yüklerken aşağıdaki linkteki hatayı aldım açılmıyor cihaz su an
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yardım - Rom Yüklerken "Devices on super may not mount until rebooting recovery" Hatası
Merhaba herkese, Cihazım direnc kayıtlı note 13 pro 5g, snapdragon işlemcili. Rom yüklerken "Devices on super may not mount until rebooting recovery" uyarısı alıyorum, fotoğraf aşağıda mevcut. Sorun nedir acaba nasıl çözülür?forum.miuiturkiye.net
Orange fox deneyin acabilirseniz telefonu2 slotlu cihaz orasını anladimda slot rom kurarken fark etmiyor ki ben 8 tane rom kurmusumdur hep telefon hangi slottaysa ona kurdum ara ara değiştirdim bir sorun yasamadim açtım telefonu atıyorum slot b de hemen format data sonra yeniden recovery hemen üstüne rom sonra reboot recovery format data dedimmi sorunsuz slot la ugrasmadan açılıyor du bende..
Maalesef globale e sim destekli ve 2. Sim SD kart destekli olarak çıktığı için ve snapdragon olduğu için çin ve Hindistan harici rom yüklendiğinde modem gidiyor.mi flashla endonezya rom kurdum imei silinmedi faka sebeke cekmiyor. hindistan rom indiriyorum şimidi içindeki modem dosyasını alıp flashlayacağım.
Hocam benim poco f3 de modem gitmedi nedendir çok şaşırdım her snapda gidiyomusMaalesef globale e sim destekli ve 2. Sim SD kart destekli olarak çıktığı için ve snapdragon olduğu için çin ve Hindistan harici rom yüklendiğinde modem gidiyor.
Soru - Redmi note 13 pro 5g Hint modemi bu konunuz sayesinde modemi değiştirdim şebeke geldi çok teşekkür ederim. Şimdi aşağıdaki güncellemeyi nasıl atlatırım nasıl yaparım onu araştırıyorum bir fikriniz var mı?Maalesef globale e sim destekli ve 2. Sim SD kart destekli olarak çıktığı için ve snapdragon olduğu için çin ve Hindistan harici rom yüklendiğinde modem gidiyor.
Snapdragon 870islemciniz ne mediatek mi
Birde hocam siz hiç açılmayan telefona mi flash ile yetkili hesapsiz nasi yazilim yukledinizSoru - Redmi note 13 pro 5g Hint modemi bu konunuz sayesinde modemi değiştirdim şebeke geldi çok teşekkür ederim. Şimdi aşağıdaki güncellemeyi nasıl atlatırım nasıl yaparım onu araştırıyorum bir fikriniz var mı?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
drenc kaydı yaparken bl kilidini acmisti telefoncuSnapdragon 870
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde hocam siz hiç açılmayan telefona mi flash ile yetkili hesapsiz nasi yazilim yuklediniz
bende de çin sürümü note 13 pro var hocam bl kilidini açamıyorum bir türlü. sadece server ile açılır diyorlar ama maliyeti çok yüksek. siz nasıl açtırdınız direnç işlemi yapılırken. ne kadar maliyeti oldu.drenc kaydı yaparken bl kilidini acmisti telefoncu