Yardım Cihazımda ghost screen var

Emirhan.alkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonu teknik servise yollamıştım ekranı değişsin diye değişip geldi ve beyaz ekranlarda durunca ghost screen oluşuyor ama sadece beyaz yerlerde oluşuyor ve nerdeyse ekranın tamamında servisten gelen telefon 2 gün sonra nasıl böyle olabilir belki de ilk geldiği zaman vardı ben şimdi farkettim ne yapmamı önerirsiniz online eğtim olduğu için cihazı servise yollayamıyorum telefon benden fazla geziyor sağ olsunlar xiaomi redmi note 8 almayın aldırmayın pişmanlıktır ve bu ghost screen ile telefonu 1 yıl kadar kullanabilirmiyim ekranı komple kapanır mı engellemek için hangi yöntemleri yapabilirm...

Yağız Mi 8 Lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağız
Cihazım
Xiaomi Mi lite
Konular
25
Telefonu teknik servise yollamıştım ekranı değişsin diye değişip geldi ve beyaz ekranlarda durunca ghost screen oluşuyor ama sadece beyaz yerlerde oluşuyor ve nerdeyse ekranın tamamında servisten gelen telefon 2 gün sonra nasıl böyle olabilir belki de ilk geldiği zaman vardı ben şimdi farkettim ne yapmamı önerirsiniz online eğtim olduğu için cihazı servise yollayamıyorum telefon benden fazla geziyor sağ olsunlar xiaomi redmi note 8 almayın aldırmayın pişmanlıktır ve bu ghost screen ile telefonu 1 yıl kadar kullanabilirmiyim ekranı komple kapanır mı engellemek için hangi yöntemleri yapabilirm...
Bende de aynı problem var ışık seviyesini en yükseğe çıkarmamama rağmen bir yerden çıkınca sadece siyah ekranda önceki uygulamanın beyaz yerleri gözüküyor bir süre sonra geçti ama anlamış değilim

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Hayatım boyunca yanlızca samsungda ghost screen yaşayan gördüm, mesela annemde note 4 var çok belirgin bir şekilde instagram var. (lcd-amoled ve İnternet üzerinde gördüklerimi saymıyorum)

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
26
Bende de aynı cihaz var. O kadar yazan olmus ki bu yüzden alırken baktım paneline huaxing panel olmasında dikkat ettim. Tianma panel olanlarda çıkıyor bu sorun huaxing panelde yasayan duymadim henüz inşallah da duymayiz :D ayarlar>ekran>renk uyumu na girip renk sıcaklığını soğuğa alın ve eğer okuma modunu çok kullanıyorsanız onu da en düşüğe çekin daha az göze gelir. Hayalet ekran olunca ekran yanacak komple gidecek diye bir şey yok kullanabilirsiniz sadece gördükçe canınız sıkılabilir. Bana soracak olursaniz gonderebileceginiz en erken zamanda tekrar servise gönderin şu şu zamanda ayni sorundan gonderdim diye belirtin. Bir daha aynı sorun çıkarsa iade isteyebilirsiniz.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Değil, adı üstünde hayalet amoled de cok görülür sayfalari değiştirirken gelip gider ,s7 edge de cok olurdu...
Dediğiniz şey amoled yanması hocam ve geçmez. LCD lerde ghost screen oluyor ve sürekli siliniyor biliyorum.

Oyla:
Üst Alt