Yardım Cihazıma rom yükleyince fastboot modunda açılıyor.

Selcuk00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
XİAOMİ Mİ 8 SE
Konular
2
Ben miui 10.2.2 sürümünü kullanıyordum. Ancak miui 11 china rom attım tabi çince olacağını hiç düşünmedim. Tekrar eskiye dönmek istesem de olmadı. Twrp den eski 10.2.2 sürümünü tekrardan flashladım yine fastboot ekranı geldi. 4 defa rom flashladım fastboot ekranı geldi cihaz fastboot modunda açıldı. Hep aynı şey oldu lütfen bana yardımcı olabilir misiniz.

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Ben miui 10.2.2 sürümünü kullanıyordum. Ancak miui 11 china rom attım tabi çince olacağını hiç düşünmedim. Tekrar eskiye dönmek istesem de olmadı. Twrp den eski 10.2.2 sürümünü tekrardan flashladım yine fastboot ekranı geldi. 4 defa rom flashladım fastboot ekranı geldi cihaz fastboot modunda açıldı. Hep aynı şey oldu lütfen bana yardımcı olabilir misiniz.

Mi Flash Tool ile Fastboot Rom Kurulumu

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
global kurunca twrp uçmuş olabilir. twrpye erişiminiz varsa system,dalcik,cache silin rom kurun derim. peşine de root atın ki twrp uçmasın.

olmazsa 4 wipe deneyebilirsiniz o da olmazsa 4 wipe yapıp peşine format data yapıp ana ekrandan reboot> recovery yapıp twrp yeniden açılınca pcden telefonun hafızasına rom ve magisk dosyası atıp romu kurup üstüne magisk flaşlayıp cihazı başlatın

Son düzenleme:
Oyla:

TheHavari

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Kara
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Teknisyen
Konular
1
TWRP ye ulaşabiliyorsanız Wipe format data yaptıktan sonra Reboot Recovery yapın, daha sonra Advanced Wipe menüsünden Dalvik&Cache, Cache, System, data seçip Çubuğu kaydırın daha sonra romu dahili belleğe kopyalayıp flashlayın ardından tekrar Wipe Dalvik&Cache yapın. TWRP yok ise;

fastboot dosyasını indirin ve kurun

dosyasını indirin ve adb'nin kurulu olduğu klasöre atın Bilgisayarım/C/Program files dizininde olabilir ADB klasörü.

Cmd açın ve önce fastboot devices yazın telefonunuzu PC görüyorsa rakamlar çıkacaktır

Ardından şu komutu yazın ve enterlayın;

fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img

Kurulum başarılı olduysa Okay falan yazacaktır ve finished Total time falan yazacaktır. Tüm bunları yaparken telefon fastboot modunda ve bilgisayara bağlı olmalı.

Oyla:

Selcuk00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
XİAOMİ Mİ 8 SE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TWRP ye ulaşabiliyorsanız Wipe format data yaptıktan sonra Reboot Recovery yapın, daha sonra Advanced Wipe menüsünden Dalvik&Cache, Cache, System, data seçip Çubuğu kaydırın daha sonra romu dahili belleğe kopyalayıp flashlayın ardından tekrar Wipe Dalvik&Cache yapın. TWRP yok ise;

fastboot dosyasını indirin ve kurun

dosyasını indirin ve adb'nin kurulu olduğu klasöre atın Bilgisayarım/C/Program files dizininde olabilir ADB klasörü.

Cmd açın ve önce fastboot devices yazın telefonunuzu PC görüyorsa rakamlar çıkacaktır

Ardından şu komutu yazın ve enterlayın;

fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img

Kurulum başarılı olduysa Okay falan yazacaktır ve finished Total time falan yazacaktır. Tüm bunları yaparken telefon fastboot modunda ve bilgisayara bağlı olmalı.

Oldu reis çok sağol telefoncuya 150 tl verecektim az daha.

Oyla:
Üst Alt