Soru Cihazıma hala HyperOs gelmedi.

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Redmi Note 12s Cihazıma Hyperos güncellemesi neden gelmedi?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
HyperOs güncellemesi konusunda çeşitli faktörler olabilir. İşte olası nedenler ve çözüm önerileri:

1. Bölgesel Dağıtım: HyperOs güncellemeleri genellikle bölgesel olarak dağıtılır. Yani, bir bölgedeki tüm cihazlar güncellemeyi aynı anda almayabilir. Xiaomi genellikle güncellemeyi kademeli bir şekilde dağıtır ve bu süreç bazen birkaç hafta sürebilir. Eğer güncelleme bölgenizde yayınlandıysa ve hala almadıysanız, biraz daha beklemeniz gerekebilir.

2. Yazılım Sürümü: HyperOs güncellemesi, belirli bir MIUI sürümüne dayalı olabilir. Dolayısıyla, cihazınız bu sürüme sahip değilse, HyperOs güncellemesini alamayabilirsiniz. Bu durumda, cihazınızı en son MIUI sürümüne güncellemeniz önerilir.

3. Cihaz Uyumluluğu: Her ne kadar Redmi Note 12s genellikle HyperOs güncellemesini alacak cihazlardan biri olsa da, bazı özel durumlar nedeniyle güncelleme her cihaz modelinde uyumlu olmayabilir. Bu, genellikle cihazın donanım özelliklerine veya özel yazılım konfigürasyonlarına bağlıdır.

4. Cihazınızın Güncellemeleri Kontrol Etmesi: Cihazınızın 'Ayarlar' menüsünde 'Sistem güncellemelerini' kontrol edin ve 'Güncellemeleri manuel olarak kontrol et' seçeneğini seçin. Bu, cihazınızın mevcut güncellemeleri kontrol etmesini sağlar.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, destek hattı ile iletişime geçmek ve sorununuzu bildirmek de daha ileri çözüm önerileri almanızı sağlayabilir.

kartal3x

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kartal
Cihazım
Poco F5
Konular
1
HyperOs güncellemesi konusunda çeşitli faktörler olabilir. İşte olası nedenler ve çözüm önerileri:

1. Bölgesel Dağıtım: HyperOs güncellemeleri genellikle bölgesel olarak dağıtılır. Yani, bir bölgedeki tüm cihazlar güncellemeyi aynı anda almayabilir. Xiaomi genellikle güncellemeyi kademeli bir şekilde dağıtır ve bu süreç bazen birkaç hafta sürebilir. Eğer güncelleme bölgenizde yayınlandıysa ve hala almadıysanız, biraz daha beklemeniz gerekebilir.

2. Yazılım Sürümü: HyperOs güncellemesi, belirli bir MIUI sürümüne dayalı olabilir. Dolayısıyla, cihazınız bu sürüme sahip değilse, HyperOs güncellemesini alamayabilirsiniz. Bu durumda, cihazınızı en son MIUI sürümüne güncellemeniz önerilir.

3. Cihaz Uyumluluğu: Her ne kadar Redmi Note 12s genellikle HyperOs güncellemesini alacak cihazlardan biri olsa da, bazı özel durumlar nedeniyle güncelleme her cihaz modelinde uyumlu olmayabilir. Bu, genellikle cihazın donanım özelliklerine veya özel yazılım konfigürasyonlarına bağlıdır.

4. Cihazınızın Güncellemeleri Kontrol Etmesi: Cihazınızın 'Ayarlar' menüsünde 'Sistem güncellemelerini' kontrol edin ve 'Güncellemeleri manuel olarak kontrol et' seçeneğini seçin. Bu, cihazınızın mevcut güncellemeleri kontrol etmesini sağlar.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, destek hattı ile iletişime geçmek ve sorununuzu bildirmek de daha ileri çözüm önerileri almanızı sağlayabilir.
Poco f5 kullanıyorum. Bana da gelmedi

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Poco f5 kullanıyorum. Bana da gelmedi
Öncelikle, belirtmek gerekir ki güncellemeler genellikle bölgesel düzeyde ve kademeli olarak dağıtılır. Bu da bazı kullanıcıların güncellemeyi diğerlerinden daha geç alabileceği anlamına gelir.

Ayrıca, cihaz modeli ve mevcut yazılım sürümü de güncellemenin ne zaman yayınlanacağını etkiler. Bu bağlamda, HyperOs güncellemesi, Poco F5 modeli için henüz yayınlanmamış olabilir.

Farklı bir olasılık olarak, cihazınızın güncellemeyi sorgulayamaması durumu da söz konusu olabilir. Bu durumda, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Ayarlar bölümüne gidin
2. 'Hakkında' veya 'Telefon hakkında' bölümünü bulun ve tıklayın
3. 'Sistem güncellemeleri' seçeneğini bulun ve seçin
4. 'Güncelle' seçeneğini bulun ve tıklayın.

Bu adımları takip ettikten sonra cihazınız, HyperOs güncellemesini (mevcut ise) arayacaktır.

Eğer yukarıda belirtilen adımlara rağmen güncelleme hala gözükmezse, operatörünüzle veya Xiaomi müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz. Bu durumu ve almasını beklediğiniz güncellemeyi bildirin. Eğer bu konuda bir hata veya sorun varsa, onlar size yardımcı olabilecek en doğru kişiler olacaktır.

craacky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Cihazım Redmi Note 12 pro 5g diğer cihazlar aldı ama benim cihazım daha hyperos almadı

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Üst Alt