farukaydnx Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Faruk Cihazım mi 8 se Yaş 21 Konum Batman Katılım 18 Mayıs 2020 Konular 1 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar şuan MİUİ 10 ve TWRP 3.2.3-0810 kullanıyorum. Direk kurabilir miyim ?
farukaydnx Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Faruk Cihazım mi 8 se Yaş 21 Konum Batman Katılım 18 Mayıs 2020 Konular 1 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Çveneburi' Alıntı: Format data yapmadan geçiş, sistemin düzgün çalışmamasına neden olacaktır. Dolayısıyla yedeklerinizi alıp temiz kurulum yapmalısınız. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hocam miui 10 için TWRP öneriniz varmıdır? Oyla: Oyla 0 Downvote
Çveneburi' Alıntı: Format data yapmadan geçiş, sistemin düzgün çalışmamasına neden olacaktır. Dolayısıyla yedeklerinizi alıp temiz kurulum yapmalısınız. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hocam miui 10 için TWRP öneriniz varmıdır?
L linosnet Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Müjdat Cihazım Xiaomi Mi 6 Yaş 45 Konum İzmir Katılım 3 Ağustos 2019 Konular 0 Mesajlar 4 Tepkime puanı 2 Puanları 3 20 Haziran 2020 #12 farukaydnx' Alıntı: Yaani MİUİ 12 Rom indirip TWRP üzerinden kurabilirmiyim veya önce MİUİ 11'mi kurmam lazım. Genişletmek için tıkla ... Evet temiz kurulum yapabikirsiniz. Oyla: Oyla 0 Downvote
farukaydnx' Alıntı: Yaani MİUİ 12 Rom indirip TWRP üzerinden kurabilirmiyim veya önce MİUİ 11'mi kurmam lazım. Genişletmek için tıkla ... Evet temiz kurulum yapabikirsiniz.