Açma dediğim şekilde göm pazar alarm çalınca alarmı kapat yine göm pazartesi akşama doğru açar bakarsın durumunaArkadaşlar az önce bir gelişme oldu alarm kurmuştum ve alarm çaldığı için telefon açıldı ekran felan sağlamdı alarmı kapatıp hemen geri kapattım sizce ne yapıyım alarımı tam kapatmadım pazar günü bir daha çalıcak Yani telefonu bir daha açmam doğru olur mu ?
Yarın tamire götürücem oksit felan oluşmasın diye inşallah bir şey bozulmamışdır kulaklık girişi çözüldi titreşim motoru çalışıyor hapörlör çalışıyor Ekranın bir kısmında kırık vardı ordan içine su girmişmidir ?Açma dediğim şekilde göm pazar alarm çalınca alarmı kapat yine göm pazartesi akşama doğru açar bakarsın durumuna
Galiba pirinç birazda olsa etki etti yarın içini açtırıp temizlettircem ortalama bir fiyat bilgisi verebilir misiniz ?Normalde cihazın içini açıp su varsa temizlemeniz gerekir. Pirinç e koymuşsunuz pirinicin ağzı açık olsun. Normalde pirinç hikaye diyorlar.
Bunları merak etmek yerine beklemeni tavsiye ederim girdiyse zaten girmiştir en azından kurumasını bekleyerek riske girmemiş olacaksın telefoncu en az 50 lira alacak aseton veya tinerle fırça atacak belki sadece fırça atacak belki hiç açmayıp yaptım diyecek elinden geliyorsa sana ilk dediğimi yap elinden gelmiyorsa pazartesiye kadar pirinçte beklet sonra telefoncuya git bakımını senin yanında yapmasını söyleYarın tamire götürücem oksit felan oluşmasın diye inşallah bir şey bozulmamışdır kulaklık girişi çözüldi titreşim motoru çalışıyor hapörlör çalışıyor Ekranın bir kısmında kırık vardı ordan içine su girmişmidir ?
(Çatlak sim kart yuvasının orda)
Tam olarak bilmiyorum hocam ama abimin iPhone 6s i de öyle olmuştu telefoncuda 80 TL ye oksit temizleme yaptırmıştık.Galiba pirinç birazda olsa etki etti yarın içini açtırıp temizlettircem ortalama bir fiyat bilgisi verebilir misiniz ?
(Tamirciye Götürcem)