Yardım Cihazım sabit 120hz vermiyor

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
Cümleten selamın aleyküm

Cihazım boştayken 3-5 sn içersinde 60hz'e düşüyor. Muhtemelen ekran yenileme hızı 60hz'in üzerinde olan tüm Xiaomi modellerinde böyledir.
Ayrıca örneğin assoluto racing oynuyorum. 3dk sonra ekran 60 hz'e düşüyor. En ufak ısınmaya başladığında 60hz'e düşüyor.
Cihazı almamdaki en büyük sebep bu oyun pubg vs. Silah oyunlarında pek iyi değilim ama oynarım. Yarış oynarım genelde. Bu sorun kanayan yaram. Yardımcı olursanız sevinirim.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
mi 10t, s23
Meslek
Tüccar
Konular
92
Adaptif ekran yenileme hızı gibi bir özellik olabilir ayarları incelemenizi tavsiye ederim pil tasarrufu vb vb bunlarla alakalı olabilir

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adaptif ekran yenileme hızı gibi bir özellik olabilir ayarları incelemenizi tavsiye ederim pil tasarrufu vb vb bunlarla alakalı olabilir
Ayarlarda adaptif ekran yenilemeye dair bişe bulamadım nasıl kapatabilirim varsa yada başka bi yerde mi o ayar başka isimlemi çözemedim bi yardımcı olurmusunuz

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Ayarlarda adaptif ekran yenilemeye dair bişe bulamadım nasıl kapatabilirim varsa yada başka bi yerde mi o ayar başka isimlemi çözemedim bi yardımcı olurmusunuz
bu konu işinizi görür hocam

ermann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ermann
Cihazım
Shaomi
Konular
0
Ya ben Instagram olsun sosyal medya olsun girdiğim de 60 oluyor ve göz için çok kötü görsel oluşuyor telefonu sıfırladm iki gün sonra aniden yine aynı şey oldu pil optimizasyonu falan filan herşeyi yaptım düzelmedi lütfen bilginiz varsa yardım edinn

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
İ
Ya ben Instagram olsun sosyal medya olsun girdiğim de 60 oluyor ve göz için çok kötü görsel oluşuyor telefonu sıfırladm iki gün sonra aniden yine aynı şey oldu pil optimizasyonu falan filan herşeyi yaptım düzelmedi lütfen bilginiz varsa yardım edinn
İnstagram youtube vs izlerken 60hz- 120hz-144hz falan çok fark etmiyor. Zaten max 60 kare videolar var. O yüzden youtube İnstagram veya dahili video oynatıcıya girince 60 a çeker telefon. Işlemci 120fps desteklemiyor ise 120hz ekranın bir önemi yoktur.

cunyırlife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Redmi K40 G
Konular
1
Cümleten selamın aleyküm

Cihazım boştayken 3-5 sn içersinde 60hz'e düşüyor. Muhtemelen ekran yenileme hızı 60hz'in üzerinde olan tüm Xiaomi modellerinde böyledir.
Ayrıca örneğin assoluto racing oynuyorum. 3dk sonra ekran 60 hz'e düşüyor. En ufak ısınmaya başladığında 60hz'e düşüyor.
Cihazı almamdaki en büyük sebep bu oyun pubg vs. Silah oyunlarında pek iyi değilim ama oynarım. Yarış oynarım genelde. Bu sorun kanayan yaram. Yardımcı olursanız sevinirim.
Knka valla bende benzer sorun yaşıyorum hyper os olan tüm cihaz cihaz oyunda kaç fps destekliyosa max ona düşürüyo ekran hz 120 hz 60 fps oyun oynayamıyorum ,,,, senin sorun ise şöyle bi yöntem var yanlız başka sorun lar çıkıyo ortaya geliştirici seçeneklerinde en aşşalarda "varsayılan değerlere sıfırla" ya birkaç kere hızlıca basıyosun altta bi iki seçenek açılıyo "sistem optimizasyonu optimizasyonu aç" diye onu kapatınca ekran hz deki sorun çözülüyo ama dediğim gibi başka problemlere yol açıyo deneye bilirsin memlun kalmaz san geri açarsın

Üst Alt