Yardım Cihazım rootlu idi bir modül ile blok ettiğimi düşünüyorum

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Teşekkürler indirdim suan ne yapmam gerekiyor pek bilmiyorum kusura bakmayin
Bu vereceğim linkte magisk 26.3 apk dosyası var. Sondaki apk yı silip .zip yapıp twrp den telefona flaşla, telefon açılınca İnterneti aç magisk e gir orada bir dosya indirip yükler onu yüklediğin zaman magisk e girip yönergeleri izle telefonu rootla.

Ardından ilk indirip .zip yaptığın magisk dosyasının adını uninstall.zip olarak ayarla vr twrp den flaşla flaşlama yaptıktan son wipe kısmında wipe cache vê dalvik cache yapıp telefonu aç. Önbellek ve dalvik önbellek demek eğer türkçe ise. Data falan a karışma sadece bu ikisi.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
bu twrp bozuk tam çalışmıyor hocam cihazı brcik yaparsınız
Neyi bozuk hocam. Ben youtube üzerinden mi 11t rom yükleme videoları üzerinden buldum. Twrp ile sorunsuz yüklüyorlar rom.

beracan214

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Can
Cihazım
Mi 10T
Konular
20
Neyi bozuk hocam. Ben youtube üzerinden mi 11t rom yükleme videoları üzerinden buldum. Twrp ile sorunsuz yüklüyorlar rom.
11t için AOSP Official romlar mevcut değildir hocam Unnofcial gsi romlar mevcuttur GSI romlar cihazdan cihaza değişiyor problemleri gsi en büyük hataları 120hz ekranlarda uygulamalar da düşük fps göstermesidir takılmalar ve optimize çalışmaması gibi şeyler çıkarıyor ek olarak bu twrp dosyasını ben önceden yükledim çalışmadı araştırdım android 11 cihazlar için çalışıyormuş a11 e düşürdüm sürümü yine çalışmamıştı

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Cihazıma root attim modül ekledim ve yeniden başlattım ama geri açılmadı açılma ekranı geldi, mi ekraninda kalip ekran kapaniyordu bende hardreset attım cihazim yurt dışı olduğu halde imei gitmedi ve belirli uygulamalara girdiğim zaman kendi kendine bu şekilde hata aliyorum magiskten kaldirmayi denedim magist uninstall da denedim hala ayni banka uygulamalarina girdigimde kendi kendine magisk kuruyor ve rootu kaldirdiktan sonra google playde bazi uygulamalarda bu telefon bu uygulama ile uyumlu değil diyor
Yoamaniz gereken magisk apkyi kurup ek kurulum yapmak olay bu kadar basit

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
11t için AOSP Official romlar mevcut değildir hocam Unnofcial gsi romlar mevcuttur GSI romlar cihazdan cihaza değişiyor problemleri gsi en büyük hataları 120hz ekranlarda uygulamalar da düşük fps göstermesidir takılmalar ve optimize çalışmaması gibi şeyler çıkarıyor ek olarak bu twrp dosyasını ben önceden yükledim çalışmadı araştırdım android 11 cihazlar için çalışıyormuş a11 e düşürdüm sürümü yine çalışmamıştı
Hmm bilemedim hocam youtubedaki videolarda sorunsuz çalışıyordu bide benim bu linki aldığım kişi a12 kullanıyordu. Tuhaf🤨

Üst Alt