Çözüldü Cihazım redmi yazısında kaldı

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Az önce twrp atmaya calısırken cıhazımı galiba brick ettim. Cihazım sürekli Redmi yazısında. Ne kapatabiliyorum ne de fastboot moduna alabiliyorum. Lütfen hardbrick olmadığını söyleyin lütfen

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Powera basılı tutun cihaz mutlaka kapanır usb kablosunun telefona takın ses açmaya basılı tutarak diğer ucunu pcye takın fastboot modunda açılır cihaz MI flash tool ile clean all seçeneğini seçip stock rom kurabilirsiniz.
Cihaz soft brick kurtarmak gayet basit
Hocam tüm tuş kombinasyonlarını denedim, güç tuşuna basılı tutunca kendini otomatik yeniden açıyor maalesef kapatmıyor. Ses açma ile denedim herhangi bir moda girmiyor yine yeniden başlatıyor, ses kısma ile birlikte denedim sonuç yine aynı

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam tüm tuş kombinasyonlarını denedim, güç tuşuna basılı tutunca kendini otomatik yeniden açıyor maalesef kapatmıyor. Ses açma ile denedim herhangi bir moda girmiyor yine yeniden başlatıyor, ses kısma ile birlikte denedim sonuç yine aynı
Fastboot moduna nasıl girmiyor hocam siz kabloyu telefona ve pcye takın ses açmaya basılı tutarak kapatmaya çalışın açılsın sıkıntı değil direk fastboot moduna atması gerekir cihazı
Usb ile pcye bağlayınca cihazı ses açmaya basılı tutarsınız powera basmadan direk fastboot moduna atar mi cihazlarda artık şansınıza açılırsa rom kurmak için işlem yapabilirsiniz olmadı edl ile vs yapılacak

Oyla:

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
maalesef fastboot açılmıyor. forumdaki arkadaşlardan biri bootta kalmış dedi ama nasıl düzeltecebileceğimi bilmiyorum.

Oyla:

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
yardımcı olabilecek hiç kimse yok mu? cihazım boot sekmesinde kaldı, brick olmadığını söylediler sadece eski sürüm boot.img'yi flaşladım. bunun bir çözümü olması gerek ya illa ki makineye bağlanması gerekmiyor. sp flash tool ile yeni rom yüklemeye çalıştım ama authenatication need hatası veriyor. yerine istediği dosyayı koyunca da mi account hesabına aktarıyor ve hiçbir türlü işlem devam etmiyor. bilgisi olan lütfen yardımcı olsun, tamire vermek için maddi durumum yerinde değil :(

Oyla:

nasbedri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
50
Verilen çözüm örnekleri maalesef çözüm sağlamadı. Bunlar boot sekmesinde takılı kalmış cihazıma etkin sonuç sağlayamadı. Mecburen box ile açıldı

Oyla:
Üst Alt