Yardım Cİhazım orjinal mı?

mesut0101

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mesut01
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro 6/64
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar ben Yurt dışı Redmi note 8 pro aldım site üzerinden şuanki Kayıtlı IMEI'yı girince boyle bi şey çıkıyor acaba orjinal cihaz mı?
Türkçe çeviri:
Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak satın aldığınız cihaz resmi bir genel sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere lütfen cihazın resmi global sürümünü resmi olarak yetkilendirilmiş kanallardan satın alın. bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    20,9 KB · Görüntüleme: 23

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Merhaba arkadaşlar ben Yurt dışı Redmi note 8 pro aldım site üzerinden şuanki Kayıtlı IMEI'yı girince boyle bi şey çıkıyor acaba orjinal cihaz mı?
Türkçe çeviri:
Xiaomi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak satın aldığınız cihaz resmi bir genel sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere lütfen cihazın resmi global sürümünü resmi olarak yetkilendirilmiş kanallardan satın alın. bu
Orjinal ürünler bu şekilde gözüküyor diye biliyorum daha fazla bilgim yok hocam.

Ekli dosyalar

• IMG_20200811_000746.jpg
    IMG_20200811_000746.jpg
    180,8 KB · Görüntüleme: 22
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Aldığınız cihaz orijinal ancak Global versiyon değil. Yani çin yada hindistan sürümü. Bu durumun kullanım konforunuzu kötü yönde etkileyeceğini belirtmiş.

Çin sürüm cihazlarda ülkemizde kullanılan bazı şebeke frekansları yoktur bu durumda da şebeke sorunları yaşanır.

Oyla:

mesut0101

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mesut01
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığınız cihaz orijinal ancak Global versiyon değil. Yani çin yada hindistan sürümü. Bu durumun kullanım konforunuzu kötü yönde etkileyeceğini belirtmiş.

Çin sürüm cihazlarda ülkemizde kullanılan bazı şebeke frekansları yoktur bu durumda da şebeke sorunları yaşanır.
Sadece belirtiğimiz sorunları mı yaşar iade etmeme gerekirecek bi durum var mı?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Sadece belirtiğimiz sorunları mı yaşar iade etmeme gerekirecek bi durum var mı?

Başka bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ancak şebeke sorunuyla bağlantılı olarakşebeke sinyal'i çoğunlukla zayıf olursa cihazın şarjı global versiyonlara göre daha çabuk bitecektir. Telefonlar sinyali ne kadar zayıf alırsa, stabil tutmak için bir o kadar çok enerji harcarlar. Haliyle bu da batarya performansına yansıyacaktır.

İade edip etmemek size kalmış. Bu şekilde kullanan ve dert etmeyen bir çok kullanıcı var forumda, sadece bu model için değil başka modeller içinde geçerli.

Oyla:

mesut0101

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mesut01
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ancak şebeke sorunuyla bağlantılı olarakşebeke sinyal'i çoğunlukla zayıf olursa cihazın şarjı global versiyonlara göre daha çabuk bitecektir. Telefonlar sinyali ne kadar zayıf alırsa, stabil tutmak için bir o kadar çok enerji harcarlar. Haliyle bu da batarya performansına yansıyacaktır.

İade edip etmemek size kalmış. Bu şekilde kullanan ve dert etmeyen bir çok kullanıcı var forumda, sadece bu model için değil başka modeller içinde geçerli.
Cihazı yarın elimde eski kullandığım cihazın IMEI nı attırmaya gidecem ondan sorna yapmam gereken bi şey var mı internet de rom at global tarzı öneriler verildi acaba beni aydınlatır mısınız rom nedir? + olarak cihaza eski cihazımın ımeı'sını attıkdan sorna bootloaderı açsam ımeı silinme gibi bi durum yaşar mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişim yaparlarsa değiştirin.
Aralarında ne gibi farklar var ki global cihaz ile?

Oyla:
Üst Alt