Yardım Cihazım kapandı acılmıyor Redmi 9c

Doutam35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dogu
Cihazım
redmi 9c
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12
Telefon Modeli
redmi9c
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazıma rom atayım dedım yanlısolık rh-256 adında bır yere tıkladım sonra yarıda kestım sımdı cıhazımı pc bagladıgımda usb baglantısı sorunlu olarak uyarı verıyor ayrıca cıhazım hıc bır tepkıvermıyor ekrana ısık dahı gelmıyor ne fast boot modua nede kurtarma moduna gırıyor lutfenyardım edın sabaha kadar bununla ugrasıyorum...:(

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Cihazıma rom atayım dedım yanlısolık rh-256 adında bır yere tıkladım sonra yarıda kestım sımdı cıhazımı pc bagladıgımda usb baglantısı sorunlu olarak uyarı verıyor ayrıca cıhazım hıc bır tepkıvermıyor ekrana ısık dahı gelmıyor ne fast boot modua nede kurtarma moduna gırıyor lutfenyardım edın sabaha kadar bununla ugrasıyorum...:(
Bypass ile sorunu çözebilirsiniz hocam adımlar aşağıdaki linkte

Oyla:

Doutam35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dogu
Cihazım
redmi 9c
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bypass ile sorunu çözebilirsiniz hocam adımlar aşağıdaki linkte
hemen denıyorum

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
usb aygıtı tanınamadı başarısız oldu hatası alıyorsanız bu işlemler işe yaramayacaktır. varmı böyle hata ses tuşları ile kablo takınca?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Hocam konudaki ptyhonu ve diğer driverlari kurup bypass dosyasını açın ses açmaya basılı tutarak takın cihazı görür.
Bunu daha önce defalarca 9a cihazda yaptım tabi bende biraz tecrübe var hataları çözmek gerekir bazen tak diye çalışırken bazende sebepsiz hata verir tecrübesiz biri için hatayı çözmek zor veya imkansız olur

Oyla:

Doutam35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dogu
Cihazım
redmi 9c
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usb aygıtı tanınamadı başarısız oldu hatası alıyorsanız bu işlemler işe yaramayacaktır. varmı böyle hata ses tuşları ile kablo takınca?
evet pc de mtk surucusu var sureklı baglantıp atıyor fakat mtk_bypass_rev4 acıyorum cıhaz susuyor baglanıyor daha sonra tekrar flash atmaya calısıyorunm nasıl yaparım

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
evet pc de mtk surucusu var sureklı baglantıp atıyor fakat mtk_bypass_rev4 acıyorum cıhaz susuyor baglanıyor daha sonra tekrar flash atmaya calısıyorunm nasıl yaparım
yukarıda paylaşılan rehberler güncel değil. cihazın donanımsal müdahale ye kadar (jtag) yolu var. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt