Yardım Cihazım hangi servise ait ?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
RR 7.0.2 Rom
Telefon Modeli
Mi A2
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,

İkinci el Mi a2 aldım. Şarj aletiyle birlikte almama rağmen kutuyu teslim alamadım. Aldığım kişi garantisi devam ediyor diyor. İmei kontrol ettiğimde ithalat yoluyla kaydedilen imei görünüyor.

Cihazın piyasaya çıkışı 2018 yaz ayları. Yani teorik olarak garantisi devam ediyor. İnternetden denediğim firmaların hiçbirinde kayıtlı çıkmadı haha--
KvK, Delta, Genpa, Ritzy sitelerinden imei sorgulamada sonuç alamadım. Ya sitelerin bu bölümleri hatalı / çalışmıyor, yada türkiyede başka bir servis daha var. Bunların harici servis ismi bilen var mıdır ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba,

İkinci el Mi a2 aldım. Şarj aletiyle birlikte almama rağmen kutuyu teslim alamadım. Aldığım kişi garantisi devam ediyor diyor. İmei kontrol ettiğimde ithalat yoluyla kaydedilen imei görünüyor.

Cihazın piyasaya çıkışı 2018 yaz ayları. Yani teorik olarak garantisi devam ediyor. İnternetden denediğim firmaların hiçbirinde kayıtlı çıkmadı haha--
KvK, Delta, Genpa, Ritzy sitelerinden imei sorgulamada sonuç alamadım. Ya sitelerin bu bölümleri hatalı / çalışmıyor, yada türkiyede başka bir servis daha var. Bunların harici servis ismi bilen var mıdır ?

Faturası yok mu ?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığınız kişiye hangi firma garantisinde olduğunu veya faturasını soramıyor musunuz hocam?

Aldığım kişi pek cihazdan anlamıyormuş. Kutuyu getiririm demişti ama satarken bile sadece şarj aletini getiren kişi kutuyu kim bilir nerelere attı. Faturasıda kutu içerisindeydi diyor. Nüfus cüzdanınn fotosunu falan aldım ne olur ne olmaz diye ama bakalım bir şekilde çözeceğim. Yinede benim bilmediğim servis var mı bilemedim. Sitelerine girdiğim servisler içerisinde delta sitesi bir garip çalıştı. Sanki sorgulama bölümü arızalı. İletişim kurup öğrenmeye bakacağım. Tabi servisler fatura olmadan garanti sürecine sokarlarmı onu da bilmiyorum, oda bir muamma. Şuan için cihazda bir sorunum yok ama olmayacağı anlamına da gelmez.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Aldığım kişi pek cihazdan anlamıyormuş. Kutuyu getiririm demişti ama satarken bile sadece şarj aletini getiren kişi kutuyu kim bilir nerelere attı. Faturasıda kutu içerisindeydi diyor. Nüfus cüzdanınn fotosunu falan aldım ne olur ne olmaz diye ama bakalım bir şekilde çözeceğim. Yinede benim bilmediğim servis var mı bilemedim. Sitelerine girdiğim servisler içerisinde delta sitesi bir garip çalıştı. Sanki sorgulama bölümü arızalı. İletişim kurup öğrenmeye bakacağım. Tabi servisler fatura olmadan garanti sürecine sokarlarmı onu da bilmiyorum, oda bir muamma. Şuan için cihazda bir sorunum yok ama olmayacağı anlamına da gelmez.

Hocam argo olacak ama telefonu size kakalamis adam,dua edin bozulmasın, kutu faturayı da unutun....

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam argo olacak ama telefonu size kakalamis adam,dua edin bozulmasın, kutu faturayı da unutun....

haha--haha-- Hocam sıfır cihaz almadık. Yada arızalı yada sokak ortasından gelen birinden cihaz almadık. Şükür cihazın halinden anlayan teknik bilgim olan biriyim. Değiştirdiğim telefonların haddi hesabı yok. Bunları göze alan biriyimdir. Kutu fatura olmadan o anda aldıysam bilin ki uyguna almışımdır Benim sorum başka bir servis var mı türkiye de ? Biliyorsanız paylaşın lütfen. Ya da bu sitelerin imei kontrol mekanizmaları ne kadar sağlam ?

Son düzenleme:
Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cihazimin kutusunu aldım. Faturası sıradan bir cep telefonu satış dükkanı. Kutusunun üzerinde global sürüm yazıyor, Garanti kağıdının fotosunu atiyorum. Bilmediğimiz bir garanti firması varmış :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt