Yardım Cihazım güncellemeden sonra çöktü

ncosgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Ayarlardan gelen en son güncellemeyi yaptım.
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 9 128GB
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 9 cihaza ayarlardan güncelleme başlatıp şarj olur vaziyette bıraktım. 45 dakika sonra döndüğümde recovery ekranındaydı ve reboot tuşuna bastıktan sonra normal açılışı gerçekleştiriyor. Açıldıktan sonra ise ekran siyah şekilde sadece bildirim çubuğu saniyelik yanıp sönüyor ve yaklaşık 1-2 dakika sonra tekrar kendini yeniden başlatıp recovery ekranına dönüyor. Wipe Data yapmayı denedim ilkinde yedeklemeyi geri yükleyerek yaptım ve 1-2 saat sağlıklı kullandıktan sonra tekrar recovery ekranına dönüp aynı şeyi yaptı. İkinci denememde ise yedeklemeyi yüklemeden yeni bir telefon gibi kurdum ve 15-20 dakika içinde aynı şeye geri döndü. Videosunu aşağıda bıraktım. Cihazım 2 ay önce Türkiyeden alındı 2 yıllık Türkiye garantisi mevcut ve tamamen sıfır aldım.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
(Işık vurduğu için ekran kirli gözükmüş bunun adına özür dilerim.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olabilecek birisini tanıyorsanız ve etiketlerseniz sevinirim. <3

Son düzenleme:

ncosgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
python bulunamadı hatası için microsoft store den phython indirmeniz yeterli olacaktır..
python indirdim ve aynı kodu python yerine python3.9 şeklinde sürümü ile birlikte yazınca düzeldi.

bu arada fast boot romu kullanmam gerekli sanırım ama benim fast boot romlarımda scatter.img yok images klasöründe. ayrıca en son ayar kısmında com3 seçili gösteriyor ama bende sadece com 6 var port ayarımda.

Son düzenleme:
Oyla:

ncosgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yaklaşık 12 saatlik çabanın ardından sonunda telefonum açıldı. Şimdilik normal görünüyor fakat daha sonra aynısını yapacak mı diye bekliyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim <3. İyi forumlar...

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yaklaşık 12 saatlik çabanın ardından sonunda telefonum açıldı. Şimdilik normal görünüyor fakat daha sonra aynısını yapacak mı diye bekliyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim <3. İyi forumlar...
Geçmiş olsun hiç bir şey olmaz.

Oyla:

ncosgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Geçmiş olsun hiç bir şey olmaz.
Hayal kırıklığına uğramış şekilde yazıyorum aynı şekilde kendini yeniden başlattı ve aynı soruna geri döndü. Bu hataya parmak izi sensörü sebep oluyo gibi hissettirdi çünkü hep parmak izi ekledikten sonra karşıma çıkıyor ve telefon kilitlendikten sonra parmak izi ile açmayı deneyince kilitleniyor.

Ayrıca bir şey fark ettim. Telefon reboot ettikten sonra siyah ekranda beklerken tuş kilidi açmaya çalışınca bildirim çubuğu gelip gitmeye başlıyor ve tekrar boot menu geliyor.

Oyla:

ncosgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
cihaz sürekli kendini yeniden başlatıp fastboota giriyor ve çıktığımda tekrar fastboot ekranı geliyor delirmek üzereyim.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cihaz sürekli kendini yeniden başlatıp fastboota giriyor ve çıktığımda tekrar fastboot ekranı geliyor delirmek üzereyim.
ses tuşlarınızı kontrol ettirin. sıvı temas felan olmuşmuydu cihazınız da?

Oyla:

ncosgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
ses tuşlarınızı kontrol ettirin. sıvı temas felan olmuşmuydu cihazınız da?
sıvı temas olmadı hiç, zaten cihaz daha 2 aylık ama bende tuşlardan şüphelenmiştim fakat bildirim ekranının sürekli gelip gitmesinin ardından yeniden başlatması ve güncellemenin hemen ardından başlaması tuşlarla alakasız gibi. telefonu garantiye gönderdim bakalım çözüm olacak mı ya da garanti dışı diyecekler mi? daha önce rom ya da root atmadım hiç içi de açılmadı. bana ayırdığınız vakit için çok teşekkür ederim.

Oyla:

alpervural353

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
Redmi Note 9 cihaza ayarlardan güncelleme başlatıp şarj olur vaziyette bıraktım. 45 dakika sonra döndüğümde recovery ekranındaydı ve reboot tuşuna bastıktan sonra normal açılışı gerçekleştiriyor. Açıldıktan sonra ise ekran siyah şekilde sadece bildirim çubuğu saniyelik yanıp sönüyor ve yaklaşık 1-2 dakika sonra tekrar kendini yeniden başlatıp recovery ekranına dönüyor. Wipe Data yapmayı denedim ilkinde yedeklemeyi geri yükleyerek yaptım ve 1-2 saat sağlıklı kullandıktan sonra tekrar recovery ekranına dönüp aynı şeyi yaptı. İkinci denememde ise yedeklemeyi yüklemeden yeni bir telefon gibi kurdum ve 15-20 dakika içinde aynı şeye geri döndü. Videosunu aşağıda bıraktım. Cihazım 2 ay önce Türkiyeden alındı 2 yıllık Türkiye garantisi mevcut ve tamamen sıfır aldım.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
(Işık vurduğu için ekran kirli gözükmüş bunun adına özür dilerim.)

Yardımcı olabilecek birisini tanıyorsanız ve etiketlerseniz sevinirim. <3
Sistem başlatıcı ve sistem arayüzünde sorun olabilir bootloader kilidi açıksa rom yükleyin açık değilse garantiye verin

Oyla:
Üst Alt