Soru Cihazım globalmi

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
İyi bir durummu sonuçta.Gelecekte sorun yasarmuyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorgulattim not official versiyon diyor
iyi kötü bilemem hocam çünkü hiç cn cihaz kullanmadım. gelecekte ne gibi sorunlar bekliyor sizi muamma spesifik çok maliyetli bir sorun çıkarmaz yani.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Hocam benim cihazımda arkadaşınki gibi arka etiketi çince Model sonunda c vardı, ama global room yüklenmiş ayarlarda model sonunda G Var sertifikalar kısmında CE sertifikası var ama birşey merak ediyorum, birkaç gün sonra bootlader kilidini açacağım ve IMEI atacağım bl açıp IMEI attığım zaman yazılımsal olarak veya donanımsal olarak herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? NFC gitmesi gibi vb.
IMEI işlemini doğru şekilde yaparsanız bir sorunla karşılaşmazsınız, nfc için de romların sürü notlarında yazar çalışıp çalışmadığı ona göre bakar kurulum yaparsınız.

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
39
IMEI işlemini doğru şekilde yaparsanız bir sorunla karşılaşmazsınız, nfc için de romların sürü notlarında yazar çalışıp çalışmadığı ona göre bakar kurulum yaparsınız.
NFC çalışıyor hocam şuan global roomda room değiştirmeyi düşünmüyorum, BL açında NFC falan gitmez dimi

selcukyuce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selçuk
Cihazım
redmi k60
Konular
0
Bendeki cihazda aynı ,çin modeli India romlu Türkçe,bunun bl si acilmiyor,açabilen olursa nasıl yaptı biraz anlatsın lütfen

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
12
YD alınan çoğu cihazlar çin menşelidir. Global fake rom yüklenerek piyasaya sürülürler sebebi ise Türkçe dil desteği olmamasıdır. İngilizce problem değilse sizin için orijinal kendi romuna geçebilirsin.

Üst Alt