Yardım CİHAZIM ÇÖKTÜ LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkn146

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi10 lite
Konular
2
MERHEBALAR CİHAZIM ÖNCELİKLE TR KAYITLI GÜNCELLEME SONRASI TELEFON İNGİLİZCE YE DÖNDÜ DAHA SONRA BUNU TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM TELEFONU YENİDEN BAŞLATTIM VE BİRDAHA AÇILMADI Mİ YAZISI GELİYOR VE KAPANIYOR TELEFONCUYA GÖTÜRDÜM İŞLEMCİ GİTMİŞ DEDİLER AMA BURASI KÜÇÜK BİRYER PEK ANLAMIYORLAR TÜM FLASH UYGULAMARI VAR FASTBOOT İLE BİRKAC YAZILIM ATMAYI DENEDİM BURADA GÖRDÜGÜM ŞEKİLDE AMA FLASH TUSUNA BASTIGIM GİBİ ERROR ALIYORUM NE YAPABİLİRİM BANA YARDIMCI OLABİLCEK BİRİ VARMIDIR ANLATIMI İLE BERABER

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
MERHEBALAR CİHAZIM ÖNCELİKLE TR KAYITLI GÜNCELLEME SONRASI TELEFON İNGİLİZCE YE DÖNDÜ DAHA SONRA BUNU TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM TELEFONU YENİDEN BAŞLATTIM VE BİRDAHA AÇILMADI Mİ YAZISI GELİYOR VE KAPANIYOR TELEFONCUYA GÖTÜRDÜM İŞLEMCİ GİTMİŞ DEDİLER AMA BURASI KÜÇÜK BİRYER PEK ANLAMIYORLAR TÜM FLASH UYGULAMARI VAR FASTBOOT İLE BİRKAC YAZILIM ATMAYI DENEDİM BURADA GÖRDÜGÜM ŞEKİLDE AMA FLASH TUSUNA BASTIGIM GİBİ ERROR ALIYORUM NE YAPABİLİRİM BANA YARDIMCI OLABİLCEK BİRİ VARMIDIR ANLATIMI İLE BERABER
Bootloader kapalı mı?

gkn146

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi10 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Forum kurallarımız

• 3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
  • 3.3. Yardım/Destek/İstek paylaşımlarında konunun özeti olan tek bir cümle başlık olarak kullanılmalıdır.
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
  • 3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır
Forum kurallarımızı dikkatlice inceledikten sonra kurallara uygun şekilde tekrar konu açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt