Yardım Cihazım Çin Mi Hindistan Mı?

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
Rom değişimi sonrası NFC göründü ve sorunsuz çalıştı. (Yani direnç işlemi sonrası NFC kesinlikle çalışıyor). Rom değişimi sonrası imei sorunu yaşanmadı.

Pil durumu iyi sayılır. Dün bu saatlerde (01:40) full dolu idi şu an %59 görünüyor. Pil tasarrufunu sürekli açık tutuyorum. Gün içerisinde boş kaldıkça bol miktarda kurcalıyorum.

Şu an tek eksiği bildirim ışığının yanmaması ama bu sanırım tümünde olan bir sorun. Biraz araştırdım eklenti yükleyerek sorunu çözenler olmuş.
Bildirim ışığı yok diye biliyorum hocam ben. Sizd hallettinizmi ışık işini varsa bende açayım. Ben suanlik sadece ekranda yanıp sönen ışığı buldum yanlardan yanıp sönüyor o kadar.

nmnshn07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nmn
Cihazım
Redmi note 12
Konular
0
Rom değişimi sonrası NFC göründü ve sorunsuz çalıştı. (Yani direnç işlemi sonrası NFC kesinlikle çalışıyor). Rom değişimi sonrası imei sorunu yaşanmadı.

Pil durumu iyi sayılır. Dün bu saatlerde (01:40) full dolu idi şu an %59 görünüyor. Pil tasarrufunu sürekli açık tutuyorum. Gün içerisinde boş kaldıkça bol miktarda kurcalıyorum.

Şu an tek eksiği bildirim ışığının yanmaması ama bu sanırım tümünde olan bir sorun. Biraz araştırdım eklenti yükleyerek sorunu çözenler olmuş.
Hocam Hangi rom attınız

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
Ben Tayvan attım NFC Sorunsuz.
şarj performansi ekran açıkken ortlama %8 gidiyor saatlik. Bazen daha az bazen biraz daha fazla ama ortalaması 8.

Üst Alt