Yardım Cihazım Çin Mi Hindistan Mı?

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
Benimki Android 13 ama S ile başlıyor

ahmetfy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Yılmaz
Cihazım
Note 12 pro 5g
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Merhabalar bugün redmi note 12 pro 5g aldım aldığım kişi çin versiyonu dedi arka etikette 22101316C yazıyor ama telefonun içinde resimdeki gibi yazıyor ve NFC gözükmüyor telefonda sizce rom değiştirsek NFC gelirmi?
Herhangi bir kayıt yaptırmadım IMEI de sıkıntı olmaz sanırım.
Hocam selamün aleyküm ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Yalnız benim telefona direnç kayıt imei atılı. EU romu yüklediğim zaman bu direnç kayıt uçar mı? Forumdaki tüm imei uçması ile alakalı yazıları okudum ama kafam karıştı. Kimi uçar demiş kimisi de hiçbir şey olmaz demiş nasıl bir yol izlemeliyim bana yol gösterebilir misiniz? Ya da birisi beni bu konuda bilgilendirebilir mi?

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
Hocam selamün aleyküm ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Yalnız benim telefona direnç kayıt imei atılı. EU romu yüklediğim zaman bu direnç kayıt uçar mı? Forumdaki tüm imei uçması ile alakalı yazıları okudum ama kafam karıştı. Kimi uçar demiş kimisi de hiçbir şey olmaz demiş nasıl bir yol izlemeliyim bana yol gösterebilir misiniz? Ya da birisi beni bu konuda bilgilendirebilir mi?
Hocam bende bilmiyorum ama Xiaomi repair adlı sitede direnç kayıtlılar uçmaz yazıyor ama bazen paylaşımlar görüyorum direnç olduğu söylenen cihazlar uçuyor. Şahsen ben içinde gelen orijinal romu değiştigim için pişmanım Tayvan Endonezya ve eea adlı romları denedim hiçbiri pil performansı olarak orijinal rom a yaklasamadi.

ahmetfy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Yılmaz
Cihazım
Note 12 pro 5g
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam bende bilmiyorum ama Xiaomi repair adlı sitede direnç kayıtlılar uçmaz yazıyor ama bazen paylaşımlar görüyorum direnç olduğu söylenen cihazlar uçuyor. Şahsen ben içinde gelen orijinal romu değiştigim için pişmanım Tayvan Endonezya ve eea adlı romları denedim hiçbiri pil performansı olarak orijinal rom a yaklasamadi.
Anladım hocam peki rom değiştirince NFC geldi mi sizin cihaza?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazınız çin cihazı, rom olarak fake rom var ve hindistan romu gibi. Bu Romla NFC çalışmaz. Cİhazın BL açıp endonezya vs. bir romu flaşlarsanız NFC kullanıma girecektir.

Imei işlemi varsa cihazınızda dikkatli olun.
Hocam ben de alixugur ile aynı sorunu yaşıyorum cihaz çin ama hindistan romu var ve nfc ayarlarda yok. Tek fark benim telefon direnç imei kayıtlı. EU rom atarsam direnç imei uçar mı? Veya uçmaması için nasıl bir yol izlemeliyim? Kimi direnç imei uçar yazmıs kimisi de bir şey olmaz yazmış forumda. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Üst Alt