Yardım Cihazım brick oldu

emnkrtp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin Kırtepe
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
saygı değer forum üyeleri redmi note 8 cihazıma mi flash üzerinden global rom yüklerken farketmeden sil ve kilitle işaretli kalmış bl kapandı ciaz açılmıor mi suit te tekrar başlıyor fastboota girebiliyorum ne yaparsam düzelir edl mode qfil baktım ama yetkili hesabım yok bi el atarsanız çok makbule geçer.

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
saygı değer forum üyeleri redmi note 8 cihazıma mi flash üzerinden global rom yüklerken farketmeden sil ve kilitle işaretli kalmış bl kapandı ciaz açılmıor mi suit te tekrar başlıyor fastboota girebiliyorum ne yaparsam düzelir edl mode qfil baktım ama yetkili hesabım yok bi el atarsanız çok makbule geçer.
Bootloader'e gire biliyorsunuz yani sadece softbrick olmuş. Çok zor değil. Yapmanız gereken çok basit.

Bu konuda ki, işlemleri uygulayın ve cihazının bl kilidini yeniden açılmış olucak. Ardından yeniden rom kurun bu defa "kilitle" seçeneği olmadan.

emnkrtp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin Kırtepe
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Bootloader'e gire biliyorsunuz yani sadece softbrick olmuş. Çok zor değil. Yapmanız gereken çok basit.

Bu konuda ki, işlemleri uygulayın ve cihazının bl kilidini yeniden açılmış olucak. Ardından yeniden rom kurun bu defa "kilitle" seçeneği olmadan.
hocam burada telefon ile yapılması gerekenler var ve cihazda mi hesabı açık olması gerek diyor benim cihazım hiç açılmıyor ve pc ye bağladığımda görmüyor fastboot modda bağladığımda android bootloader interface olarak görüyor

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
hocam burada telefon ile yapılması gerekenler var ve cihazda mi hesabı açık olması gerek diyor benim cihazım hiç açılmıyor ve pc ye bağladığımda görmüyor fastboot modda bağladığımda android bootloader interface olarak görüyor
Hocam cihazınızdakı mi hesabını bilmiyormusunuz ? Fastboot modda görmemesinin sebebi bootloader kilidinin açık olmaması. Açmak için sadece cihazınızdakı mi hesabını bilmeniz gerekmekte

emnkrtp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin Kırtepe
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Hocam cihazınızdakı mi hesabını bilmiyormusunuz ? Fastboot modda görmemesinin sebebi bootloader kilidinin açık olmaması. Açmak için sadece cihazınızdakı mi hesabını bilmeniz gerekmekte
mi hesabını biliyorum tabiki ama cihaza yeni rom yüklerken bl kapandı mi hesabı silinmemişmidir acemiyim bu konularda :(

Khasimoff1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurlan
Cihazım
RN 10 5G
Konular
14
mi hesabını biliyorum tabiki ama cihaza yeni rom yüklerken bl kapandı mi hesabı silinmemişmidir acemiyim bu konularda :(
Hayır hocam cihaza yeni rom atınca bile, mi hesabının şifresini soruyor. Yani mi hesabı siz çıkış yapmadığınız sürece hep orada kalır

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Yeniden rom kuramıyor musunuz, fastbootta iken mi flash ile, tekrar deneyemiyor musunuz?

emnkrtp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin Kırtepe
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Hayır hocam cihaza yeni rom atınca bile, mi hesabının şifresini soruyor. Yani mi hesabı siz çıkış yapmadığınız sürece hep orada kalır
rehberi takip ederek bl yi açmaya çalışacağım reşekkür ederim :)

emnkrtp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin Kırtepe
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Yeniden rom kuramıyor musunuz, fastbootta iken mi flash ile, tekrar deneyemiyor musunuz?
hayır hocam adb bile cihazı görmüyor mi flash da ise command fail hatası alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim hocam. Kolay gelsin :)
hocam mi unlock uygulamasında "lütfen hesabınızı MIUI ayarları > geliştirici seçenekleri > mi kilit açma durumuna ekleyin" bu uyarıyı alıyorum cihaz açık olmadan nasıl yapabilirm?

Son düzenleme:
Üst Alt