Yardım Cihazım açılmıyor sürekli twrp ye atıyor lütfen yardım edin

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Beta 20.9.3
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar abilerim cuma günü pulse 4.0 ses motorunu yükledim ve bugün ses açma ve ekranı kapama tuşlarını denediğimde çalışmıyordu bende içeriden yeniden başlatmayı denedim sürekli twrp ye açtı ve cihaz açılamadı bende ilk olarak romu flaşlayarak denedim işe yaramadı 3 wipe ve 4 wipe yaptım olmadı en son format data denedim gene twrp ye atıyor neden böyle bir şey olmuş olabilir . 2 farklı rom denedim cihazı yeniden başlat dediğimde sistemin dosyaları oluşmuyor ses tuşları twrp de çalışıyor bu olayı çözemedim. Bu sorunu nasıl çözeceğim lütfen yardım edin ;(

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntıs111ı.PNG
    Ekran Alıntıs111ı.PNG
    63,7 KB · Görüntüleme: 9

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Temiz kurulum yapın.
Romu internal storageda download klasörüne atin
Wipeda dalvik cache-cache-system-vendor-data wipelayin
Romu flashlayin
İnternal storagei wipelayin
Sonra da dalvik cache wipelayin

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
Merhaba arkadaşlar abilerim cuma günü pulse 4.0 ses motorunu yükledim ve bugün ses açma ve ekranı kapama tuşlarını denediğimde çalışmıyordu bende içeriden yeniden başlatmayı denedim sürekli twrp ye açtı ve cihaz açılamadı bende ilk olarak romu flaşlayarak denedim işe yaramadı 3 wipe ve 4 wipe yaptım olmadı en son format data denedim gene twrp ye atıyor neden böyle bir şey olmuş olabilir . 2 farklı rom denedim cihazı yeniden başlat dediğimde sistemin dosyaları oluşmuyor ses tuşları twrp de çalışıyor bu olayı çözemedim. Bu sorunu nasıl çözeceğim lütfen yardım edin ;(
Stock rom yükleyin mi flash ile sonra twrp ve romu yükleyin sorununuz çözülecektir diye düşünüyorum

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar garip bir şey oldu yeni twrp yüklemek için cihazı fastboot moduna almaya çalıştım fastboot açılmadı ve mi logosu gözüktü şimdi cihaz kurulum modunda açıldı ses kısma ve kapama tuşu çalışıyor ama ses açma tuşu çalışmıyor bozulduğu için mi cihaz açılmadı anlamadım şuan kafam karıştı anlamaya çalışıyorum. Ses açma tuşuna art arta basmaya başlayınca tepki verdi ve şuan tüm tuşlar normal çalışıyor ses açma tuşu kireçlendi veya bir şeyden kaynaklı böyle oldu herhalde ama en başta kapama tuşuda çalışmıyordu bende anlamadım . Cihazımı bozanın ses motoru olduğunu düşünüyordum ama ses tuşları kısa devre tarzı bir şey yapmış da olabilir diye düşündüm . Böyle bir sorunu ilk defa duyup yaşıyorum şansıma :D . Bakalım sorun düzeldimi buraya yazacağım değerli fikirleriniz için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar büyük ihtimal geçen abim telefonumu yere düşürmüştü o sıra ses açma tuşu hasar aldı basılı halde kaldı o yüzdende kilit tuşu çalışmıyordu ve yeniden başlatınca güç +ses açma direkt twrp ye atıyordu olaya bak düşünsem aklıma gelmez bir daha tuşlarıma çok dikkat edecem başıma bela oluyorlar haha--

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt