Yardım Cihazı İlk Açılışta Sadece Parmak İziyle Açmak Mümkünmü?

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Cihazı İlk Açılışta Sadece Parmak İziyle Açmak Mümkünmü?

Arkadaşlar Mi Mix cihazımın İlk açılışta sadece PARMAK İZİYLE açılmasını istiyorum.
PİN ve DESENLE açılmasını istemiyorum
Bunu nasıl yapabilirim bir ayarı yolu yöntemi varmıdır.
Teşekkürler.

nuke66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
RR romda bende açıyorum hocam Xposed ile uğraşmaya değer mi?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui rom kullanmak isteyenler için söyledim, ayrıca aops romlardan nefret ediyorum çünkü görsellik sıfır ve birçok aracı sonradan yüklemek gerekiyor. Miui, Flyme, Color OS, Vibe ve Lewa favori romlarım. Bu romlarda birçok özellik kendiliğinden geliyor ve üçüncü parti uygulamalara gerek kalmıyor. Tabi kişiye göre değişir bu dediklerim.

Oyla:

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
cihazınız rootlu ise cihazınıza uygun xposed yükleyin sonra xmiui diye xposed altında çalışan uygulamayı yükleyin xposed içinde xmiui için tik atıp cihazı yeniden başlatın ve xmiui içinde seçeneklerden dediğinizi yapabilirsiniz denendi ve ben ilk açılışta parmak iziyle açıyorum.
nuke66 Öncelikle yardımınız ve cevabınız için teşekkür ederim. Xposed yükledim 3-4 ayrı versiyon denedim. özellikle
SON SÜRÜM xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI- ve xposed-v86-sdk21-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160710 denedim ama Xposed de 2 hata vermişti 1 irni hallettim ama 2 inci hata hiç düzelmedi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

xMiui ye gelince Modül bi türlü aktif olmuyor resimlerdeki hataları alıyorum bir kaç kez kurdum kaldırdım olmadı paralısını alayım dedim paralıda alamıyorum 2.2.1 son versiyonu ve daha alt versiyonları yükledim sonuç aynı

Daha sonra Miui 8 Tweaks isimli 11 tl ücretli Mödülü satın aldım oda iş görmedi çünkü Xposed sorunlu
şu sadece tel açılışında parmak izi ile açılma mevzusunu halletmem lazım kafaya taktım
siz hangi cihazı kullanıyorsunuz Xposed de hiç sorun yaşadınız mı hangi sürümünü kurdunuz. ve XMİUİ nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz
yardımcı olursanız çok sevinirim.

Oyla:

nuke66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
nuke66 Öncelikle yardımınız ve cevabınız için teşekkür ederim. Xposed yükledim 3-4 ayrı versiyon denedim. özellikle
SON SÜRÜM xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI- ve xposed-v86-sdk21-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20160710 denedim ama Xposed de 2 hata vermişti 1 irni hallettim ama 2 inci hata hiç düzelmedi.

xMiui ye gelince Modül bi türlü aktif olmuyor resimlerdeki hataları alıyorum bir kaç kez kurdum kaldırdım olmadı paralısını alayım dedim paralıda alamıyorum 2.2.1 son versiyonu ve daha alt versiyonları yükledim sonuç aynı

Daha sonra Miui 8 Tweaks isimli 11 tl ücretli Mödülü satın aldım oda iş görmedi çünkü Xposed sorunlu
şu sadece tel açılışında parmak izi ile açılma mevzusunu halletmem lazım kafaya taktım
siz hangi cihazı kullanıyorsunuz Xposed de hiç sorun yaşadınız mı hangi sürümünü kurdunuz. ve XMİUİ nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz
yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cihazınız nedir ve hangi miui sürümünü kullanıyorsunuz, benim cihaz redmi note 3 pro

Oyla:

Firat1556

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Mi5
Konular
6
Güvenlik açısından yok teli açıp kapatan sen değilsen mesela ondan dolayı sen uyurken biri açtı kapalı teli açan sen değilsin o yüzden önce sen olduğunu kanıtlamak gerekiyor diye düşünüyorum
Uyurken parmağına okutabilir ama ilk açılışta parmak izi ile açılmadığı için şifreyi bilmesi gerekir yani parmak izi yönetimi ile açılmaması daha mantıklı ilk başta

Oyla:

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Uyurken parmağına okutabilir ama ilk açılışta parmak izi ile açılmadığı için şifreyi bilmesi gerekir yani parmak izi yönetimi ile açılmaması daha mantıklı ilk başta
Aslında mantıklı hiç aklıma gelmemişti valla bu zamanda insanı ayakta uyutuyorlar :)

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.