Yardım cihazı etkinleştirme acil yardım!!!

Ahmtack

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
XİAOM5s plus
Konular
2
Telefonu garantiye göndermiştim bakım yapıp gönderdiler.telefonu sıfırlamışlar daha önce mi hesabı ile korumaya almıştım telefonu şimdi telefonu açarken cihazı etkinleştir çıktı şifreyi girdim ağa bağlanılamıyor yazıyor .. bu telefonu ağa baglamadan nasıl açabilirim resmen çıkmaz sokak .. yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ahmtack

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
XİAOM5s plus
Konular
2
Daha önce bootloader kilidini açtıysanız tekrar açıp twrp yükleyip herhangi bir saf anadroid rom yükleyerek sorun varmı yokmu anlayabilirsiniz
daha önce yapmadım youtube da görmüştüm yapılışını biraz çetrefilli galiba eğer işe yarar diyorsanız uğraşıcam

Oyla:

Bushido43

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 5S
Meslek
Öğrenci
Konular
8
daha önce yapmadım youtube da görmüştüm yapılışını biraz çetrefilli galiba eğer işe yarar diyorsanız uğraşıcam
daha önce açmadıysanız ayarlar geliştirici seçeneklerden cihazı okutmanız gerek eğer 1-2 defa uğraştıysanız belki görmüş olabilir cihazı kilidi açarsanız saf android tabanlı bir rom kurup twrpden ne olup olmadığını anlarsınız

Oyla:

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Kesinlikle tek çözüm veya miflash ile global romda yükleyebilirsin. (Pardon ben yaptım okudum o seçenekte işe yaramaz.)

Oyla:

belma

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Belma
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Merhaba, telefonum açılmıyor, ekranda sadece pcsuit.mi.com yazısı cıkıyor, su anda iş yerindeyim bu siteye bağlanamıyorum, evden deneyeceğim, evde denediğimde açılır mı acaba telefonum, içinde kredi kartı bilgilerim ve şifrelerim vardı aptal gibi kaydetmiştim. servise vermekten korkuyorum, rica etsem fikir verebilir misiniz ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba, telefonum açılmıyor, ekranda sadece pcsuit.mi.com yazısı cıkıyor, su anda iş yerindeyim bu siteye bağlanamıyorum, evden deneyeceğim, evde denediğimde açılır mı acaba telefonum, içinde kredi kartı bilgilerim ve şifrelerim vardı aptal gibi kaydetmiştim. servise vermekten korkuyorum, rica etsem fikir verebilir misiniz ?

Telefonunuzun ne olduğu, ne yaparken bu ekranı aldığınız gibi biraz ayrıntı verirseniz yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımızın işini kolaylaştırmış olursunuz.

Oyla:
Üst Alt