Çözüldü Cihazı delta servise kargoladım (detaylar içeride)

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Merhaba geçen sene note 4x sd cihazı, babama aldım. Cihazın ekran kapalı bile olsa, sanki açık gibi batarya boşalıyor. Pil tüketimin de android sistemi en çok tüketen oluyor. Stock rom, global farklı sürümler, developer vs ne denediysem nafile. Hatta tam format ve temiz yeni kurulum yaptığım halde, batarya 4-5 saatte ekran süresi olmaksızın bitiyor. Ekran da beyaz lekeler ışık sızmaları vardı, dedim artık servis yolu gözüktü. Bu gün delta servise kargoladım, bakalım neler olacak detaylı paylaşacağım.

Not: Delta servisi her yerde forumlar, Google map yorumlar, şikayet var vs tarzı yerler de yerden yere vurulmuş, umarım beni yanıltırlar.

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
124
Pil tüketimi sorununu çözülür ama ekrandaki beyaz lekeler diye dile getiridiğiniz sorununuza umarım çözüm sunarlar.
Delta servis son kullanıcıya iyi niyetle yaklaşıyor..

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Her garanti servisi illa ki eleştiri alıyor ama iyi işlerde yapıyorlar. Millet olarak biz kötüyü konuşup iyi şeyleri takdir etmediğimiz için iyi hiç bir şey yapmamışlar gibi algılıyoruz. Bir çok iyi şeylerde yaptılar. Ki şahsi fikrim xiaomi konusunda en iyi garantinin şuan için delta garanti olduğunu düşünüyorum.
İnşallah şikayetlerinizi halledip sağlam bir şekilde teslim ederler telefonunuzu :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil tüketimi sorununu çözülür ama ekrandaki beyaz lekeler diye dile getiridiğiniz sorununuza umarım çözüm sunarlar.
Delta servis son kullanıcıya iyi niyetle yaklaşıyor..

Zaten pil sorunu cihazı kullanılmaz hale getirdi, mecbur kaldım servise yollamaya. Teşekkür ederim iyi niyetleriniz için, ekran da yapılırsa tadından yenmez. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her garanti servisi illa ki eleştiri alıyor ama iyi işlerde yapıyorlar. Millet olarak biz kötüyü konuşup iyi şeyleri takdir etmediğimiz için iyi hiç bir şey yapmamışlar gibi algılıyoruz. Bir çok iyi şeylerde yaptılar. Ki şahsi fikrim xiaomi konusunda en iyi garantinin şuan için delta garanti olduğunu düşünüyorum.
İnşallah şikayetlerinizi halledip sağlam bir şekilde teslim ederler telefonunuzu :)

Teşekkür ederim, inşallah temennimiz o yönde.

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13

bende kvk tercih etmiştim cihaz alırken. şimdilerde sorgular oldum fikrimi. delta konusunda daha fazla bilginiz var mı?

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
bende kvk tercih etmiştim cihaz alırken. şimdilerde sorgular oldum fikrimi. delta konusunda daha fazla bilginiz var mı?
3 cihaz aldım üçüde delta henüz garanti sorunu yaşamadım. Ama yaşayanlardan gördüğüm kadarıyla en iyisi delta. Ki forumda da görevlileri var daha iyi yardım ediliyor.

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
3 cihaz aldım üçüde delta henüz garanti sorunu yaşamadım. Ama yaşayanlardan gördüğün kadarıyla en iyisi delta. Ki forumda da görevlileri var daha iyi yardım ediliyor.

forumda görevlileri olduğunu bilmiyordum, xiaomi ve delta konusunda fikirlerim değişiyor, teşekkürler

ilhan24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
bendede note4 mtk vardı 3 yada 4 defa servise yolladım ana sorun çekiyor gözüküyor ama çoğu zaman ulaşılmıyordum kasanın açma tuşunun ordan içten dışa doğru yamultup gönderdiler sökerken oluyor sanırım 1 . oldugunda geri yolladım kasayı değiştirdiler geldi baktık alt ışıklar çalısmadı ona yolladım ses boğuk gitmeye basladı kasa tekrar yamuldu tabi ve çekmeme sorunu hiç düzelmedi birdaha yollamadım hakem heyetiyle paramı geri aldım
+ yönü gidip gelirken sarj almamaya baslamıstı benden yada onlardan soketini ücretsiz değişitirdiler kullanıcı hatası diyebilirlerdi bunca sorun yaşadım ama xioami sevdam bitmedi gelen paraya ekleme yapıp mi note 3 aldım şimdilik çok rahatım

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
bendede note4 mtk vardı 3 yada 4 defa servise yolladım ana sorun çekiyor gözüküyor ama çoğu zaman ulaşılmıyordum kasanın açma tuşunun ordan içten dışa doğru yamultup gönderdiler sökerken oluyor sanırım 1 . oldugunda geri yolladım kasayı değiştirdiler geldi baktık alt ışıklar çalısmadı ona yolladım ses boğuk gitmeye basladı kasa tekrar yamuldu tabi ve çekmeme sorunu hiç düzelmedi birdaha yollamadım hakem heyetiyle paramı geri aldım
+ yönü gidip gelirken sarj almamaya baslamıstı benden yada onlardan soketini ücretsiz değişitirdiler kullanıcı hatası diyebilirlerdi bunca sorun yaşadım ama xioami sevdam bitmedi gelen paraya ekleme yapıp mi note 3 aldım şimdilik çok rahatım

Çok geçmiş olsun, baya sıkıntı yaşamışsın. Yine de pes etmemişsin, azmine hayran kaldım.

Üst Alt