Yardım Cihazı bul uygulaması kendi kendine sonlandırıldı hatası ...

Alptuğ Dilbaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlptuğDilbaz
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
5
Arkadaşlar merhaba, 8.2.2.0. kararlı offical rom yüklü mi 5 telefonda arada sırada kendi kendine cihazı bul uygulamasi kendi kendine sonlandırıldı hatası çıkıyor mı hesabı kullanmıyorum bootloader felan kapalı hiç bişey yapmadım geldiğinden beri bu şekilde kullanıyorum sadece 1 kez Android 7 ye guncelledi, sizce neden olabilir? Alakasız zamanlarda kendi kendine oluyor telefon yeniden başlamış gibi oluyor mı logosu çıkıp telefonu yeniden yüklüyor açılıştaki gibi

Medjerda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
??_?!_??
Cihazım
casper via 8
Konular
11
aynı sorunla ben de karşılaşıyorum.

Oyla:

MelihAtasorkun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Melih
Cihazım
Tereddüt
Konular
1
Kendi kendine kapanıp açılma sorunuyla ben de karşılaştım. Firmaya yeniden gönderdim ve formatlanmış olarak elime ulaştı. Ancak ne yazık ki şimdi de kamera erişim hatası veriyor ve parmak izimi ekleyemiyorum.. Çok güzel bir cihaz gerçekten ancak umarım şu saçma sorunları geri bırakabileceğimiz bir formül paylaşılır...

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam mi5s kullanıyorum bi ara bize de bir güncelleme gelmişti ve restart sorunu yaşıyorduk ve bu rom ile alakalıdı zaten o rom geri çekildi hatalı oldugu için. Aynı sorunu birçok kişi yaşıyorsa önce format atın düzelmez ise başka rom deneyin bence.

Oyla:

peokeoa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baha Kağan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Sorununuz çözüldü mü acaba ben de aynı şeyi yaşıyorum?

Oyla:

gerekwarmi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhadoguz
Cihazım
mi8 lite
Konular
35
Mi 8 liste cihazimda vardı hata rom kurdum yine aynı sonrasında cihaz biricik oldu uğrasa uğrasa yazılımcı sadece rom kurup verdi on camera açınca oluyordu bende daha çok res atıyor sonrasında çözümü yazıyorum cihazı satmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mi5s kullanıyorum bi ara bize de bir güncelleme gelmişti ve restart sorunu yaşıyorduk ve bu rom ile alakalıdı zaten o rom geri çekildi hatalı oldugu için. Aynı sorunu birçok kişi yaşıyorsa önce format atın düzelmez ise başka rom deneyin bence.
Rom ile de çözülmedi tarafimca denendi cihazimi bul mi hesabından da kapatıldı başka mi hesabından da giriş yaptım yine aynı sırf bu sebepten cihazı satim uygun fiyata

Oyla:
Üst Alt