Yardım Cihazı bul sürekli açık,kapanmıyor

klaviqula

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhsin
Cihazım
Mi5S
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2 Kararlı
Telefon Modeli
mi5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhabalar
Telefonda istemediğim birtakım uygulamaları silmeyi başardım adb tools aracılığıyla.Ama malesef find device (cihazı bul) uygulamasından kurtulamıyorum. i.mi sitesinde cihazı bul özelliği kapalı olsa da hatta kökten cihazı kaldırsam da cihazda hesaptan oturumu sonlandırsam da bu uygulama arka planda sürekli çalışıyor. Adb tools ile silince telefon kapanınca bir daha açılmıyor ve recovery mode a mahkum oluyor.

Yabancı bir forumda da benzeri bir şikayet okudum, çözümsüz kalmış. Bizde böyle bir başlık göremedim. Rom atmadan,root lamadan bu işi halletmek mümkün müdür?

Son düzenleme:

exatonix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Exa
Cihazım
RDM Note 6 Pro
Meslek
Öğretmen,Şair
Konular
0
tulip global 11.02 de kaldırabiliyordum. ancak rom 11.04 e güncellenincr sakın ola kaldırmayın. çünkü soft brick oluyor tel. güvenlik sorunu bahanesi yapıp kendisini bootloop a atıyor. Mod lar beni mod ya yardımcı admin yapın

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
tulip global 11.02 de kaldırabiliyordum. ancak rom 11.04 e güncellenincr sakın ola kaldırmayın. çünkü soft brick oluyor tel. güvenlik sorunu bahanesi yapıp kendisini bootloop a atıyor. Mod lar beni mod ya yardımcı admin yapın

hocam öyle olmuyor hemen admin veya yardımcısı biraz çaba göstermeniz gerekebilir diye düşünüyorum

Oyla:
Üst Alt