Yardım Cihazı bilgisayar görmüyor

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Arkadaşlar cihazım mi6 ve yeni rom yüklemek için 4wipe yaptım daha sonra twrp ye girdim ama cihazı bilgisayar görüyor fakar android composite interface olarak görüyor. Mi6 olarak görmüyor ve dosyalara erişemiyorum. Ne yapmam gerekir

Kraprens

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Samsung s6
Konular
1
Peocawe Merhaba ben rom yükleyecektim fakat bu işleri bilmediğimden ötürü yanlışlıkla işletim sistemini sildim samsung usb driver yüklü ama odin telefonu görmüyor ne yapmam gerek ?

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Peocawe Merhaba ben rom yükleyecektim fakat bu işleri bilmediğimden ötürü yanlışlıkla işletim sistemini sildim samsung usb driver yüklü ama odin telefonu görmüyor ne yapmam gerek ?

Usb driverlarını kontrol edin. Konuda bahsettiğim pdanet'i bilgisayarınıza kurun, öyle deneyin hocam.

Oyla:

Bünyaminteoman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Minote 10
Konular
3
Driver'ı kurduktan sonra herhangi bir yere basmanıza gerek yok, bilgisayara bağladığınızda otomatik olarak tanımış olması lazım. Twrp sürümü de buna neden olabilir. Eğer öyle bi durum olursa aşağıda ki adımları izleyerek twrp menüsünde iken telefonun dahili hafızasına dosya aktarabilirsin.

1- Minimal Adb and Fastboot klasörünün içerisine rom dosyasını at
2- Telefondan twrp'ye gir ve kablo aracılığı ile bilgisayara bağla
3- Minimal Adb and Fastoobt klasörün'de shift'e basılı tutarak sağ tık yap ve komut penceresini çalıştırıp şu kodu yaz;

adb push romadı.zip /sdcard/romadı.zip

4- Enter'a bas ve rom dosyasını telefon hafızasına atmasını bekle.

İşlem bittikten sonra telefonun dahili hafızasında rom dosyasını görebilirsin.
Hocam roomu adb nin dosya konumuna mı atacam yoksa çıkan siyah ekrana mı

Oyla:

Kyya05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Kaya
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
0
Hocam roomu adb nin dosya konumuna mı atacam yoksa çıkan siyah ekrana mı
yaptın mı ?bende yeni rom atıcaktım tablete eski romu sildim ancak yenisini pc tableti görmediğinden dosyaları atamadım usb ve mikro usbli flashbelleğin içine atıyım belki öyle aktarabilirim dedim yine görmedi nabacam bilmiyorum twrp sürümü eski ilk onu yükseltecektim olmadı böyle deneyim dedim böylede takıldık işte yardım edebilecek var mı ?(pdanet yazılımını kurdum işe yaramadı)

Oyla:
Üst Alt