Yardım Cihazı Başlatamıyorum.

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
8.1 global stock
Telefon Modeli
mi max 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, bu gün cihazı bozdum ve ne denediysem bir türlü düzeltemedim yardımınıza ihtiyacım var.

Cihaz mi max 3 stock global rom yüklü twrp 3.2.3.2 sürümü ve magisk v18 ile kullanıyordum. Magisk modüllerinden exfat ntfs dosya sistemleriyle ilgili bir modül gözüme çarptı kurdum ve yeniden başlat dediğimde cihazın formatlanması gerektiği uyarısıyla cihaz açıldı. twrp ile modülü kaldırmak istedim fakat dahili hafızayı 0 mb olarak gördü ve hiç bir dosya flaşlayamadım hata verdi. Sonrasında format data yapıp cihazı açmaya çalıştım mi ekranında kaldı. Tekrar twrp ile lazy flasher yükledim yine açılmadı. magisk yükledim yine açılmadı. global stock rom indirdim ( en üste ki rom) twrp ile yükledim lazy flasher ve magisk flaşladım açmaya çalıştım yine olmadı. Sürekli android ekranında kalıyor.

Cihazda şuan twrp yüklü ve çalışır durumda flaşlama yapabiliyorum. Tekrar stock rom kurmam için fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboottayken Mi Flash ile orijinal romu yükleyebilir, daha sonra tekrar TWRP yükleyip root yetkisi alabilirsiniz.

Düzelmezse custom rom denerim diye düşünmüştüm o yüzden twrp de silinir korkusuyla o yöntemi sona saklamak istedim, ama başka yolu yok sanırım.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Düzelmezse custom rom denerim diye düşünmüştüm o yüzden twrp de silinir korkusuyla o yöntemi sona saklamak istedim, ama başka yolu yok sanırım.
Bootloader kilidinizi kapatmamaya dikkat edin hocam. Kilit açık olduğu sürece TWRP yüklemek sadece bir kaç dakikanızı alır. :)

Oyla:

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Bootloader kilidinizi kapatmamaya dikkat edin hocam. Kilit açık olduğu sürece TWRP yüklemek sadece bir kaç dakikanızı alır. :)

Evet ama cihaz tekrar açılmazsa usb debug a ulaşmam mümkün değil biliyorsunuz. O zaman twrp de tekrar yükleyemem onu sıkıntı yaptım ben :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Fastboot tan işlem yapmak için hata ayıklama açık olmasına gerek yoktur. Hata ayıklama açmaız ADB için gereklidir. Fastboot tayken ADB ile bir işimiz olmadığından hata ayıklamanın açık veya kapalı olması bir şeyi değiştirmez.

Oyla:

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
Fastboot tan işlem yapmak için hata ayıklama açık olmasına gerek yoktur. Hata ayıklama açmaız ADB için gereklidir. Fastboot tayken ADB ile bir işimiz olmadığından hata ayıklamanın açık veya kapalı olması bir şeyi değiştirmez.

Şimdi dosyaları hazırladım deniyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt