- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Mi Max 3
- Meslek
- Jeodezi
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 8.1 global stock
- Telefon Modeli
- mi max 3
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba arkadaşlar, bu gün cihazı bozdum ve ne denediysem bir türlü düzeltemedim yardımınıza ihtiyacım var.
Cihaz mi max 3 stock global rom yüklü twrp 3.2.3.2 sürümü ve magisk v18 ile kullanıyordum. Magisk modüllerinden exfat ntfs dosya sistemleriyle ilgili bir modül gözüme çarptı kurdum ve yeniden başlat dediğimde cihazın formatlanması gerektiği uyarısıyla cihaz açıldı. twrp ile modülü kaldırmak istedim fakat dahili hafızayı 0 mb olarak gördü ve hiç bir dosya flaşlayamadım hata verdi. Sonrasında format data yapıp cihazı açmaya çalıştım mi ekranında kaldı. Tekrar twrp ile lazy flasher yükledim yine açılmadı. magisk yükledim yine açılmadı. global stock rom indirdim (
Cihazda şuan twrp yüklü ve çalışır durumda flaşlama yapabiliyorum. Tekrar stock rom kurmam için fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Cihaz mi max 3 stock global rom yüklü twrp 3.2.3.2 sürümü ve magisk v18 ile kullanıyordum. Magisk modüllerinden exfat ntfs dosya sistemleriyle ilgili bir modül gözüme çarptı kurdum ve yeniden başlat dediğimde cihazın formatlanması gerektiği uyarısıyla cihaz açıldı. twrp ile modülü kaldırmak istedim fakat dahili hafızayı 0 mb olarak gördü ve hiç bir dosya flaşlayamadım hata verdi. Sonrasında format data yapıp cihazı açmaya çalıştım mi ekranında kaldı. Tekrar twrp ile lazy flasher yükledim yine açılmadı. magisk yükledim yine açılmadı. global stock rom indirdim (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
en üste ki rom) twrp ile yükledim lazy flasher ve magisk flaşladım açmaya çalıştım yine olmadı. Sürekli android ekranında kalıyor.Cihazda şuan twrp yüklü ve çalışır durumda flaşlama yapabiliyorum. Tekrar stock rom kurmam için fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.