Soru Cihazda Mi Store var mı?

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Mi A2 Lite cihazı saf android olduğu için yüklü gelmediğini biliyorum ancak ''Ayarlar'' sekmesinden ''Mi Store'' şeklinde arama yaptığım zaman ''yüklendi'' yazdığını farkettim, ancak cihazda bu uygulama yok, uygulamalarım kısmında da yok, bilen biri yeşillendirebilir mi, nedir bu tam olarak?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20181019-191510.png
    Screenshot_20181019-191510.png
    110,4 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
24
Sanırım Türkiye de geçerli olmadığı için gözükmüyor olabilir.

Oyla:

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Mi store ile ne işin var ki yn~~. Türkiye'de kullanımda olmayabilir. Bölge değiştirip dene istersen. Ve telefon hakkında ki yorumunu kısaca yazarsan sevinirim. Arkadaşa alacaz da a2lite. :^)

Oyla:

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi store ile ne işin var ki yn~~. Türkiye'de kullanımda olmayabilir. Bölge değiştirip dene istersen. Ve telefon hakkında ki yorumunu kısaca yazarsan sevinirim. Arkadaşa alacaz da a2lite. :^)
İşim olduğundan değil karşıma çıktı merak ettim o yüzden. Samsung S7 den geçtim ben bu cihaza, en çok beğendiğim yönü şuan bataryası çünkü 2 günü bile geçiyor sürekli kullanımda bile. Çentikli olması farklı hava katıyor, saf android olmasından dolayı sade falan ama aldığıma pişman değilim. Zaten çoğu telefonda şişirip satılan uygulamaların hangisini kullanıyoruz ki? O yüzden yok o olsun bu olsun ne gerek var akıcı telefon sade olsun bu seferde böyle deneyimlemek lazım. Ben incehesaptan aldım 4 ekimde kvk garantili 3/32 gb olanı 1.599 verdim aceleye geldi sattım telefonu bir anda ve aldım beklememek için şuan 1.499 tl malesef :(

Oyla:

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
İşim olduğundan değil karşıma çıktı merak ettim o yüzden. Samsung S7 den geçtim ben bu cihaza, en çok beğendiğim yönü şuan bataryası çünkü 2 günü bile geçiyor sürekli kullanımda bile. Çentikli olması farklı hava katıyor, saf android olmasından dolayı sade falan ama aldığıma pişman değilim. Zaten çoğu telefonda şişirip satılan uygulamaların hangisini kullanıyoruz ki? O yüzden yok o olsun bu olsun ne gerek var akıcı telefon sade olsun bu seferde böyle deneyimlemek lazım. Ben incehesaptan aldım 4 ekimde kvk garantili 3/32 gb olanı 1.599 verdim aceleye geldi sattım telefonu bir anda ve aldım beklememek için şuan 1.499 tl malesef :(
Nasip happy~~hayirli olsun hocam. Teşekkür ederim yorumunuz için. Yes~~

Oyla:

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Storedan mi launcher kurduğunda mi store gözükmeye başlıyor ve kullanılıyor. Bn sildim o ayrı mevzu

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Storedan mi launcher kurduğunda mi store gözükmeye başlıyor ve kullanılıyor. Bn sildim o ayrı mevzu

Mi Launcher değil de Xiaomi'nin resmi Poco Launcher'ı kurdum sonra sildim, bazı ek uygulamalar kurmuştu doğru ama onları silmiştim sonra komple launcher'i kaldırdım ben de.

Oyla:

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Mi Launcher değil de Xiaomi'nin resmi Poco Launcher'ı kurdum sonra sildim, bazı ek uygulamalar kurmuştu doğru ama onları silmiştim sonra komple launcher'i kaldırdım ben de.
Şuan poco kullanıyorum bende

Oyla:

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Şuan poco kullanıyorum bende

Uygulama çekmecesi adı altında ayarsız bir kategoriye ayırdı uygulamaları o yüzden sildim, biraz takılalım orjinal saf android arayüzüne belki sonra poco güncellenir gelişir veya farklı launcher denerim bilmiyorum ama genel olarak güzeldi.

Oyla:

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Uygulama çekmecesi adı altında ayarsız bir kategoriye ayırdı uygulamaları o yüzden sildim, biraz takılalım orjinal saf android arayüzüne belki sonra poco güncellenir gelişir veya farklı launcher denerim bilmiyorum ama genel olarak güzeldi.
Saf Android candır

Oyla:
Üst Alt