Yardım Cihazda Magisk var rootlu ama TWRP yok

Alperen00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI V13.0.12.0.SKACNXM (stable)
Telefon Modeli
Mİ 11 ULTRA
Bootloader Kilidi
Açık
Başlıkta olduğu gibi cihazım mi 11 Ultra yurt dışı IMEI kaydı yok. Cihaz MIUI 13 fakat 14 güncellemesi alalı çok oldu ben hiçbir şekilde yükleyemiyorum sanırım yazılım ile kapatılmış. TWRP yüklemeye çalıştım fakat o da olmuyor hata veriyor. Var mıdır bunun bir yolu TWRP yüklemek için veya güncelleme atmak için Magisk ile bir şeyler yapabilir miyim?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-08-21 at 02.07.45.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-21 at 02.07.45.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 22
  • WhatsApp Image 2023-08-21 at 02.07.44.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-21 at 02.07.44.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 13

Alperen00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Twrp de format data yapılmaz ise twrp sifrelemeyi geçemez ve dosyaları sistemi root erişimini goremez.bir defa bütün dosyalarini kaybetmeyi göze alacaksınız.yada sifrelemeyi geçebilecek senin cihazına özel bi twrp sürümü olmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HiddenKing konuyla ilgili çalışma yapmış galiba bi bak istersen Recovery - Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracı
(Write to device failed in SendBuffer() (Too many links))
fastboot: error: Command failed
bu hatayı veriyor

Oyla:

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
Pc de farklı portları dene

Twrp ve ADB c / klasöründe olmali

USB kablonuzu kontrol edin. Eğer CMD'yi adb klasöründe açmadıysanız orada açarak deneyin. Ayrıca AVB kapatıldı mı?
AVP kapatılımı için: Stock ROM'u indirmeli ve sonra ROM'dan vbmeta.img'yi çıkartıp fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
kodu ile flashlamalısınız.

Oyla:

Alperen00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Pc de farklı portları dene

Twrp ve ADB c / klasöründe olmali
hepsi doğru yerinde hocam 2.0 portlarda telefonu görmüyor 3.0 portların hepsinde denedim

Oyla:

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
+ stock rom son seçenek olduğu yazıyor xda kaynak.

USB 2.0 olmalıymis port

Oyla:

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
Farklı bi twrp üzerine farklı bir twrp yani recovery bozuksa şunu dene ,Stock ROM'dan alınacak bir recovery.img dosyası ile Stock Recovery'i tekrar flashladıktan sonra denenebilir.

yani ne yapıp edip 2.0 ile mi attırmalıyım
Hayır sorunu çözmeyenler BRP diye bi şey var onu kurmuşlar.begonia recovery project.

Oyla:

Alperen00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Farklı bi twrp üzerine farklı bir twrp yani recovery bozuksa şunu dene ,Stock ROM'dan alınacak bir recovery.img dosyası ile Stock Recovery'i tekrar flashladıktan sonra denenebilir.

Hayır sorunu çözmeyenler BRP diye bi şey var onu kurmuşlar.begonia recovery project.
begonia baktım da benim model için yok sanırım

Oyla:

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
Senin yaşadığın sorunları redmi 10 da yaşadım ben.kisisel deneyimim benim pc de portlarda sorun vardı.cmd den fastboot boot flash boot.img yapıp bütün portları deniyordum.bende USB çoklayıcı da vardı.toplam 6 port vardı.on panelde.recovery onarmak için denedim neyse o olmadı bu seferde dediğin gibi mi flash uyarı vermeye basladi.klavyeyi kasanın arkaaina taktım (USB klavye) neyse uğrasa uğrasa 3 . Sefer galiba mi flash la fastboot romu kurdum.senin sorunun telefonu pc sürekli fastboot modunda görmüyor hata alıyorsun.twrp de aynı rom konusuda aynı bence.pc yi fişten çek tekrar başlat minimal ADB baştan kur ve tekrar dene.

Cihazın yurt disiymis bence destek al.imei sorunları olabilir.uzaktan cozulebiliyor galiba.cozez isen yardım al.

Oyla:

Alperen00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Senin yaşadığın sorunları redmi 10 da yaşadım ben.kisisel deneyimim benim pc de portlarda sorun vardı.cmd den fastboot boot flash boot.img yapıp bütün portları deniyordum.bende USB çoklayıcı da vardı.toplam 6 port vardı.on panelde.recovery onarmak için denedim neyse o olmadı bu seferde dediğin gibi mi flash uyarı vermeye basladi.klavyeyi kasanın arkaaina taktım (USB klavye) neyse uğrasa uğrasa 3 . Sefer galiba mi flash la fastboot romu kurdum.senin sorunun telefonu pc sürekli fastboot modunda görmüyor hata alıyorsun.twrp de aynı rom konusuda aynı bence.pc yi fişten çek tekrar başlat minimal ADB baştan kur ve tekrar dene.

Cihazın yurt disiymis bence destek al.imei sorunları olabilir.uzaktan cozulebiliyor galiba.cozez isen yardım al.
tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Twrp de format data yapılmaz ise twrp sifrelemeyi geçemez ve dosyaları sistemi root erişimini goremez.bir defa bütün dosyalarini kaybetmeyi göze alacaksınız.yada sifrelemeyi geçebilecek senin cihazına özel bi twrp sürümü olmalı.

HiddenKing konuyla ilgili çalışma yapmış galiba bi bak istersen Recovery - Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracı
hocam twrpyi sadece boot ettik flashalamadık yani advanced bölümünden flash current twrp yapmak gerekmiyor mu

hocam mi 11 ultra için twrp dışında recovery yok orangefox gibi

hocam twrpyi sadece boot ettik flashalamadık yani advanced bölümünden flash current twrp yapmak gerekmiyor mu

hocam mi 11 ultra için twrp dışında recovery yok orangefox gibi
brpyi duymuştum her an hata verebilliyor diyolar

Oyla:
Üst Alt