Yardım Cihaza Rom Atamıyorum

• Konbuyu başlatan SSvip
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 626
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SSvip

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
arkadaşlar cihazma twrp atıp miui pro rom yükledim fakat yüklemeden once dahili depolamayı silmeden yükledim cihaz açıldı fakat takılmalar oluyordu.daha sonrasında ise yanlış yüklediğimi farkettim twrpye gidip dahili depolamayı silip sıfırdan rom atcaktım silidm telefondaki herşey silindi telefona rom atamıyorum bilgisayar görüyor ama rom dosyasını bilgisayara atamıyorum yardım edin acilll

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
arkadaşlar cihazma twrp atıp miui pro rom yükledim fakat yüklemeden once dahili depolamayı silmeden yükledim cihaz açıldı fakat takılmalar oluyordu.daha sonrasında ise yanlış yüklediğimi farkettim twrpye gidip dahili depolamayı silip sıfırdan rom atcaktım silidm telefondaki herşey silindi telefona rom atamıyorum bilgisayar görüyor ama rom dosyasını bilgisayara atamıyorum yardım edin acilll
Twrp üzerinden format data yapın (Forumda gerekli anlatımlar mevcut). Sonuç almazsanız Mi Flash ile fastboot rom indirip yükleyin hocam.

Oyla:

SSvip

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi flash veya format data ya gerek kalmadan sideload ile krulum gercekleştirdik sonuç mukemmel her yolu dusunmek lazım bazen format data ve benzeri seylere ihtiyac olmadan da cozulebiliyor

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
mi flash veya format data ya gerek kalmadan sideload ile krulum gercekleştirdik sonuç mukemmel her yolu dusunmek lazım bazen format data ve benzeri seylere ihtiyac olmadan da cozulebiliyor
Kendinize teşekkür edin o zaman. 8=) nod~~ Geçmiş olsun.
İyi forumlar.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt