Çözüldü cihaza miui 12.5 yükledim global açılmıyor

turankuruu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turan
Cihazım
Poco x3
Konular
10
global miui 12.5 yükledim twrp gitti recovery diye bişi geldi fastboot bilgisayar görmüyor ne yapabilirim?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
global miui 12.5 yükledim twrp gitti recovery diye bişi geldi fastboot bilgisayar görmüyor ne yapabilirim?
Fastboot moda alamıyor musunuz cihazı? Alabiliyorsanız mi flash ile rom atıp, açıldığında tekrar twrp kurabilirsiniz. Kabloyu cihazdan çekin, fastboot moda alın ve aşağıdaki uygulamayı deneyin.

turankuruu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turan
Cihazım
Poco x3
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot moda alamıyor musunuz cihazı? Alabiliyorsanız mi flash ile rom atıp, açıldığında tekrar twrp kurabilirsiniz.
fastboot moduna geçiyor ancak pc görmüyor volum up + powerda da main menü açılıyor miui kaldım öylece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboot moda alamıyor musunuz cihazı? Alabiliyorsanız mi flash ile rom atıp, açıldığında tekrar twrp kurabilirsiniz. Kabloyu cihazdan çekin, fastboot moda alın ve aşağıdaki uygulamayı deneyin.

nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Son düzenleme:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
fastboot moduna geçiyor ancak pc görmüyor volum up + powerda da main menü açılıyor miui kaldım öylece
Tamam endişe etmeyin, kurtarabilirsiniz bir sorun yok. Şu adımları deneyin, pc de n aygıt yöneticisini açın, orada gizli aygıtları göster seçeneğini seçin ve önceden yüklenmiş olan adb ve android cihazınız ile ilgili tüm sürücüleri kaldırın. Pc yi yeniden başlatın, fastboot moda alın ve cihazı farklı bir port üzerinden pc ye bağlayın. Bu uygulamayı açın ve yönergeleri izleyin. Sizin için tüm işlemleri yapıyor zaten. Öncesinde garantili olsun diye adb sürücülerini elle yükleyebilirsiniz. Cihaz modeliniz x3 doğru sanırım.

turankuruu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turan
Cihazım
Poco x3
Konular
10
Tamam endişe etmeyin, kurtarabilirsiniz bir sorun yok. Şu adımları deneyin, pc de n aygıt yöneticisini açın, orada gizli aygıtları göster seçeneğini seçin ve önceden yüklenmiş olan adb ve android cihazınız ile ilgili tüm sürücüleri kaldırın. Pc yi yeniden başlatın, fastboot moda alın ve cihazı farklı bir port üzerinden pc ye bağlayın. Bu uygulamayı açın ve yönergeleri izleyin. Sizin için tüm işlemleri yapıyor zaten. Öncesinde garantili olsun diye adb sürücülerini elle yükleyebilirsiniz. Cihaz modeliniz x3 doğru sanırım.
görmedi x3 doğrudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usb hata ayıklama kapalı olabilme ihtimali var

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Vardır tabii ki, zaten global yüklediğiniz için geliştirme kapanır. Yukarıdaki program işe yarmıyorsa Mi Flash uygulaması ile yükleme yapmanız lazım, önce qualcomm sürücülerini yükleyin, adb yükleyin. Sonrasında yeninde deneyin, görecektir.

turankuruu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turan
Cihazım
Poco x3
Konular
10
Vardır tabii ki, zaten global yüklediğiniz için geliştirme kapanır. Yukarıdaki program işe yarmıyorsa Mi Flash uygulaması ile yükleme yapmanız lazım, önce qualcomm sürücülerini yükleyin, adb yükleyin. Sonrasında yeninde deneyin, görecektir.
hocam yardımlarınız için teşekkür ederim. sorun driverın güncel olmaması ile alakalı imiş güncelleyince gördü çok teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim. Dilerseniz kilit atabilirsiniz. Ayrıca bi ufak ricam olacak tüm konulara kilit atabilir misiniz

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Konunun driver ile çözülebildiğini gösterir bir şekilde olması sebebiyle ve diğer kullanıcılara yön göstermesi niyetiyle ilgili cihaz bölümüne taşıyorum. Geçmiş olsun.

Üst Alt