- Adım
- turan
- Cihazım
- Poco x3
- Konular
- 10
global miui 12.5 yükledim twrp gitti recovery diye bişi geldi fastboot bilgisayar görmüyor ne yapabilirim?
Fastboot moda alamıyor musunuz cihazı? Alabiliyorsanız mi flash ile rom atıp, açıldığında tekrar twrp kurabilirsiniz. Kabloyu cihazdan çekin, fastboot moda alın ve aşağıdaki uygulamayı deneyin.global miui 12.5 yükledim twrp gitti recovery diye bişi geldi fastboot bilgisayar görmüyor ne yapabilirim?
fastboot moduna geçiyor ancak pc görmüyor volum up + powerda da main menü açılıyor miui kaldım öyleceFastboot moda alamıyor musunuz cihazı? Alabiliyorsanız mi flash ile rom atıp, açıldığında tekrar twrp kurabilirsiniz.
nasıl yardımcı olabilirsiniz?Fastboot moda alamıyor musunuz cihazı? Alabiliyorsanız mi flash ile rom atıp, açıldığında tekrar twrp kurabilirsiniz. Kabloyu cihazdan çekin, fastboot moda alın ve aşağıdaki uygulamayı deneyin.
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net
Tamam endişe etmeyin, kurtarabilirsiniz bir sorun yok. Şu adımları deneyin, pc de n aygıt yöneticisini açın, orada gizli aygıtları göster seçeneğini seçin ve önceden yüklenmiş olan adb ve android cihazınız ile ilgili tüm sürücüleri kaldırın. Pc yi yeniden başlatın, fastboot moda alın ve cihazı farklı bir port üzerinden pc ye bağlayın. Bu uygulamayı açın ve yönergeleri izleyin. Sizin için tüm işlemleri yapıyor zaten. Öncesinde garantili olsun diye adb sürücülerini elle yükleyebilirsiniz. Cihaz modeliniz x3 doğru sanırım.fastboot moduna geçiyor ancak pc görmüyor volum up + powerda da main menü açılıyor miui kaldım öylece
görmedi x3 doğrudurTamam endişe etmeyin, kurtarabilirsiniz bir sorun yok. Şu adımları deneyin, pc de n aygıt yöneticisini açın, orada gizli aygıtları göster seçeneğini seçin ve önceden yüklenmiş olan adb ve android cihazınız ile ilgili tüm sürücüleri kaldırın. Pc yi yeniden başlatın, fastboot moda alın ve cihazı farklı bir port üzerinden pc ye bağlayın. Bu uygulamayı açın ve yönergeleri izleyin. Sizin için tüm işlemleri yapıyor zaten. Öncesinde garantili olsun diye adb sürücülerini elle yükleyebilirsiniz. Cihaz modeliniz x3 doğru sanırım.
usb hata ayıklama kapalı olabilme ihtimali varTamam endişe etmeyin, kurtarabilirsiniz bir sorun yok. Şu adımları deneyin, pc de n aygıt yöneticisini açın, orada gizli aygıtları göster seçeneğini seçin ve önceden yüklenmiş olan adb ve android cihazınız ile ilgili tüm sürücüleri kaldırın. Pc yi yeniden başlatın, fastboot moda alın ve cihazı farklı bir port üzerinden pc ye bağlayın. Bu uygulamayı açın ve yönergeleri izleyin. Sizin için tüm işlemleri yapıyor zaten. Öncesinde garantili olsun diye adb sürücülerini elle yükleyebilirsiniz. Cihaz modeliniz x3 doğru sanırım.
hocam yardımlarınız için teşekkür ederim. sorun driverın güncel olmaması ile alakalı imiş güncelleyince gördü çok teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim. Dilerseniz kilit atabilirsiniz. Ayrıca bi ufak ricam olacak tüm konulara kilit atabilir misinizVardır tabii ki, zaten global yüklediğiniz için geliştirme kapanır. Yukarıdaki program işe yarmıyorsa Mi Flash uygulaması ile yükleme yapmanız lazım, önce qualcomm sürücülerini yükleyin, adb yükleyin. Sonrasında yeninde deneyin, görecektir.