Yardım Cihaz yeniden başlatıldıktan sonra ilk alana girmeniz gerekmektedir ???

Alpkkayra

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alp kayra
Cihazım
Xaiomi note 7
Konular
1
Telefon böyle bir hata veriyor açamıyorum

Alpkkayra

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alp kayra
Cihazım
Xaiomi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda hangi rom yüklü ? Twrp yüklü mü ?
Kendi cihazdaki şifremi girince bu hatayı veriyor eğer yanlış bir şifre girersem direk kitleniyor 30 saniye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun nasıl oluştu ?
telefonu kapatınca açtığım zaman 2.alana geçmiş oluyodu . bugun bi kaç kez daha oldu bende türk usülü kapatayım açayım düzelir dedim. kapadım açtım şuan hiç giremiyorum

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Kendi cihazdaki şifremi girince bu hatayı veriyor eğer yanlış bir şifre girersem direk kitleniyor 30 saniye

Siz ikinci alan oluşturdunuz ve şuan sorun yaşıyorsunuz. Şifreyi girince de ilk alana gidin diyor. Şifrenizi biliyorsanız girip cihazı yeniden başlatınca sorun yine aynı mı ?

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
İkinci alan oluşturulmuş cihazı yeniden başlattığınızda birinci alan şifresi girmeden açamazsınız.

Oyla:

Alpkkayra

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alp kayra
Cihazım
Xaiomi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz ikinci alan oluşturdunuz ve şuan sorun yaşıyorsunuz. Şifreyi girince de ilk alana gidin diyor. Şifrenizi biliyorsanız girip cihazı yeniden başlatınca sorun yine aynı mı ?
ikinci alanı çok önce oluşturmuştum 8 ay civarı olmuştur. şifreyi girdiğim zaman cihazı yeniden başlattıktan sonra ilk alana girmeniz gerekmektedir diyor.

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Anladığım kadarıyla siz uzun bir süredir telefonun ikinci alanını kullanıyorsunuz ve normalde telefonu açıp kapatırken telefonun ikinci alanın şifresini soruyordu. (Benim bildiğim telefonu açıp kapatınca ilk olarak birinci alana girmenizi ister.) Şuan sadece ikinci alanın şifresini biliyorsunuz, ama telefonunuzu başlattığınızda bu sefer farklı olarak telefonun birinci alanının şifresini girmenizi istiyor ama birinci alanın şifresini hatırlamıyorsunuz. Sorun bu mu tam olarak?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
ikinci alanı çok önce oluşturmuştum 8 ay civarı olmuştur. şifreyi girdiğim zaman cihazı yeniden başlattıktan sonra ilk alana girmeniz gerekmektedir diyor.

İlginç bir sorun hocam. Cihaz açıkken ayarlar menüsüne girip alanı kapatamıyorsunuz. Geriye fabrika ayarlarına dönmek kalıyor. Verileriniz komple silinir tabi bu şekilde :(

Oyla:
Üst Alt