Yardım Cihaz unlock olmuyor. China rom. IMEI sonrası unlock yapılmıyor

Yokusasagi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhsin
Cihazım
Red mi not 8
Konular
11
Merhaba arkadaşlar cihazım brick olmuştu ve yetkili hesap ile kurulumu tekrar yaptık ama cihaz aslen çin rom olduğu için o yüklendi.

Bunda da Türkçe yok. Cihazın boot kilidi de açılmıyor IMEI atıldığı için.

Boot kilidini açmak için ne yapabilirim. Boot kilitli diye hiçbir rom atamıyorum. Aynı durumla karşılaşan ve çözüm bulan varsa yardımcı olursanız sevinirim. Telefonda ayarlardan unlock yapmaya girince uzun süre bekliyor ve sonrasında hata veriyor.

Yokusasagi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhsin
Cihazım
Red mi not 8
Konular
11
Arkadaşlar baya bir şey yaptım hangisi sonucu oldu inanın ben de tam bilmiyorum. En başta ülke kısmını değiştim Hong Kong falan yaptım öyle denedim. Sonrasında unlock tool ile denedim olmadı. En son xiaomitool 2 indirdim. Oradan unlock kısmından yönergelere uyarak işlemleri yaptım. Son kısımda İngilizce bir şeyler çıktı. Onayladım. Telefon kapandı sonra baktım telefon sıfırlanmış. Kilit kısmına bakınca kilidin kalktığını gördüm.

Hatta o günün sabahı telefonu satmaya karar vermiştim İngilizce olarak ucuz fiyata. Son kez birkaç deneme yapayım dedim. Yukarıda anlattıklarımı uyguladım oldu. Zenex e bile danıştım o da çözüm kesinlikle yok kilit açılmaz demişti ama nasıl olduysa açıldı. Bu arada benim telefonun imeisi değişmişti ve sonrasında boot kilitlenmisti. Neyse ki olabilecek en kötü durumdan kurtuldum

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
Arkadaşlar baya bir şey yaptım hangisi sonucu oldu inanın ben de tam bilmiyorum. En başta ülke kısmını değiştim Hong Kong falan yaptım öyle denedim. Sonrasında unlock tool ile denedim olmadı. En son xiaomitool 2 indirdim. Oradan unlock kısmından yönergelere uyarak işlemleri yaptım. Son kısımda İngilizce bir şeyler çıktı. Onayladım. Telefon kapandı sonra baktım telefon sıfırlanmış. Kilit kısmına bakınca kilidin kalktığını gördüm.

Hatta o günün sabahı telefonu satmaya karar vermiştim İngilizce olarak ucuz fiyata. Son kez birkaç deneme yapayım dedim. Yukarıda anlattıklarımı uyguladım oldu. Zenex e bile danıştım o da çözüm kesinlikle yok kilit açılmaz demişti ama nasıl olduysa açıldı. Bu arada benim telefonun imeisi değişmişti ve sonrasında boot kilitlenmisti. Neyse ki olabilecek en kötü durumdan kurtuldum

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler saolun ama bende olmadı yapacak bir şey yok.

Oyla:
Üst Alt