Yardım Cihaz Twrp'de kalıyor.

nitian

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom 11.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi mi 9t Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce 9t pro aldım. Daha önce hep İphone kullandığım için hem xiaomi cihazlara hem de android cihazlara yabancıyım. Sizden bi konuda yardım rica edeceğim. Cihazıma geçen hafta Twrp ve magisk yükledim ama twrp de takılı kaldım. Forumdan araştırarak wipe menüsünden dalvic/data/cache yaparak cihazı twrp den çıkardım ve sıfırdan kurulum yaptı her şeyimi sildi. Bunu ikinci kez denediğim de yine twrp ekranında kaldı ve yine aynı şekilde cihazı sıfırlayarak açtım. Root başarılı oldu mu anlamadım. Menüde magisk uygulaması var ve uygulamaya girdiğim de magisk güncellenmek istiyor ve güncelle dediğim de twrp açılıyor ve yine takılı kalıyor. Bunun çözümü nedir ? Neyi eksik yapıyorum bilmiyorum aslında adımları bire bir uyguluyorum. Son kez denemek istiyorum aslında. Fakat cihazı bozmak istemiyorum deneye deneye. Yardımcı olabilir misiniz ?

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
o arka planı nasıl yaptınız hocam ?

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Cihazınız için deodex rom var ise stock romun üzerine deodex rom kurup üzerine twrp ve magisk kurabilirsiniz bu sayede stock romda twrp ve magisk kullabilirsiniz.

Oyla:

nitian

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
o arka planı nasıl yaptınız hocam ?
Buradan bakabilirsin dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazınız için deodex rom var ise stock romun üzerine deodex rom kurup üzerine twrp ve magisk kurabilirsiniz bu sayede stock romda twrp ve magisk kullabilirsiniz.
Dediğiniz şeyin bir eksisi olur mu çünkü rom üstüne rom diyorsunuz ? Yoksa arkadaşların dediği gibi mi room daha mı iyi olur ?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt