Çözüldü Cihaz siyah ekranda kaldı :( Acil yardım!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

limitsiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Arkadaşlar,

Redmi 3 cihazımda Developer Global son sürüm stock rom vardı. Aynı zamanda TWRP ve SuperSU kurmuştum. Tabi TWRP'yi nedense tuşlar ile başlatamıyordum. "fastboot.exe boot twrp.img" komutu ile PC'den başlatıyordum. Yine de işimi görüyordu. Cihaz botlooder kilidi açık.

Yeni güncelleme geldi dün ve güncelledim ota ile. Ardından root kalkmış, tekrar TWRP başlatarak aynı SuperSU'yu kurdum cihaz açılmaz oldu. Android yazısı gelmiyordu. MI yazısında takılı kalıyordu.

Ardından DATA'larımı silmeden sıfırlamayı denedim Fastboot modunda olmadı, hata verdi hep. Herşeyi silmek de istemedim. Sonra baktım olmuyor herşeyi sileyim dedim cihazı Fastboot moduna almaya çalıştım siyah ekran da kaldı.

Şimdi ne Recovery moduna giriyor, ne Fastbook moduna giriyor. Cihazın tuşlarına uzun süre bassamda birşey değişmiyor.

PC görüyor ama farklı bağlantı, MiFLash ile flash atılmıyor.

Ekran görüntüleri şu şekilde;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Lütfen yardımcı olur musunuz?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar,

Redmi 3 cihazımda Developer Global son sürüm stock rom vardı. Aynı zamanda TWRP ve SuperSU kurmuştum. Tabi TWRP'yi nedense tuşlar ile başlatamıyordum. "fastboot.exe boot twrp.img" komutu ile PC'den başlatıyordum. Yine de işimi görüyordu. Cihaz botlooder kilidi açık.

Yeni güncelleme geldi dün ve güncelledim ota ile. Ardından root kalkmış, tekrar TWRP başlatarak aynı SuperSU'yu kurdum cihaz açılmaz oldu. Android yazısı gelmiyordu. MI yazısında takılı kalıyordu.

Ardından DATA'larımı silmeden sıfırlamayı denedim Fastboot modunda olmadı, hata verdi hep. Herşeyi silmek de istemedim. Sonra baktım olmuyor herşeyi sileyim dedim cihazı Fastboot moduna almaya çalıştım siyah ekran da kaldı.

Şimdi ne Recovery moduna giriyor, ne Fastbook moduna giriyor. Cihazın tuşlarına uzun süre bassamda birşey değişmiyor.

PC görüyor ama farklı bağlantı, MiFLash ile flash atılmıyor.

Ekran görüntüleri şu şekilde;

Lütfen yardımcı olur musunuz?

cihaz edl modda kalmış. aşağıdaki Mi Flash İle Rom Atmayı Deneyin, Yada güç tuşuna 10-15sn kadar basın. yeniden başlarsa sorun yok. edl moddan çıkmazsa şarjın bitmesi gereklidir.

Oyla:

limitsiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz edl modda kalmış. aşağıdaki Mi Flash İle Rom Atmayı Deneyin, Yada güç tuşuna 10-15sn kadar basın. yeniden başlarsa sorun yok. edl moddan çıkmazsa şarjın bitmesi gereklidir.

Şu hatayı alıyorum. Güç tuşuna basıyorum ama yine de sürekli aynı duruyor...

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Şu hatayı alıyorum. Güç tuşuna basıyorum ama yine de sürekli aynı duruyor...

Özelden Bi Program Yollayacağım Uzak Bağlantı İçin ;)

Oyla:

limitsiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sw33tking arkadaşıma teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı, cihaz EDL modunda takılı kalmış, tuşlarına bassam da yine EDL moduna geçtiği için sürekli siyah ekrandaymış.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt