Yardım Cihaz Sıfırlandı Önceki Google Hesaplarından Birisini Açın Problemi Çözümü

• Konbuyu başlatan aors
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 2K

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Merhaba

Bugün başıma kötü bir olay geldi. İkinci el bir mi8 se aldım, buluştuk satıcı ile, telefonu kontrol ettim dışında herhangi bir sıkıntı yok, koyu tema vardı ekranda da herhangi birşey yoktu. Neyse anlaştık, sıfırlama işlemini başlattım, bu sırada da ücreti teslim ettim. Karşıda çay ocağına geçerken kaşla göz arasında kayboldu adam. Telefona beyaz ekran gelince baktım amoled yanıkları var, adamı aradım geliyorum şimdi dedi ama sırra kadem bastı. Kapattı telefonunu daha sonra.

Neyse hadi yedik kazığı sineye çekelim bu şekilde kullanalım dedim, ancak adamın google hesabı kalmış telefonda. Yeni rom yükledim ama yine en başta bu cihaz sıfırlandı önceki google hesaplarından birisini açın diyor. Ne yapmam lazım nasıl çözerim yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Merhaba

Bugün başıma kötü bir olay geldi. İkinci el bir mi8 se aldım, buluştuk satıcı ile, telefonu kontrol ettim dışında herhangi bir sıkıntı yok, koyu tema vardı ekranda da herhangi birşey yoktu. Neyse anlaştık, sıfırlama işlemini başlattım, bu sırada da ücreti teslim ettim. Karşıda çay ocağına geçerken kaşla göz arasında kayboldu adam. Telefona beyaz ekran gelince baktım amoled yanıkları var, adamı aradım geliyorum şimdi dedi ama sırra kadem bastı. Kapattı telefonunu daha sonra.

Neyse hadi yedik kazığı sineye çekelim bu şekilde kullanalım dedim, ancak adamın google hesabı kalmış telefonda. Yeni rom yükledim ama yine en başta bu cihaz sıfırlandı önceki google hesaplarından birisini açın diyor. Ne yapmam lazım nasıl çözerim yardımcı olabilecek var mı?

Adamdan isteyin hocam numarası varsa başka telefondan felan arayın yada ,

baypass yapma yolları var ama ücretli teknik işlemler ,

Zenex yardımcı olabilir ,

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bootloader açıktır zannediyorum. Cihazı fastboot moduna alıp "fastboot erase frp" komutunu verin google hesabı kalkacaktır. (bilgi için Zenex 'e teşekkürler)

Ancak cihazda Google dışında Mi Hesabı da ekliyse ya satın aldığınız kişiye ulaşmanız ya da Zenex 'ten ücretli destek almanız gerecektir.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader açıktır zannediyorum. Cihazı fastboot moduna alıp "fastboot erase frp" komutunu verin google hesabı kalkacaktır. (bilgi için Zenex 'e teşekkürler)

Ancak cihazda Google dışında Mi Hesabı da ekliyse ya satın aldığınız kişiye ulaşmanız ya da Zenex 'ten ücretli destek almanız gerecektir.

Siz de Zenex bey de cuma günü sağlam dua aldınız, çok teşekkür ederim.

Google hesabından bu şekilde kurtuldum, ancak twrp açılmıyordu, forumdaki tek tuş twrp yi yükleyeyim dedim, yükledim ama bu sefer cihaz fastboot harici açılmıyor mi logosunda kalıyor, miflash ile stok roma dönmek istesem hangi romu yüklemeliyim bu durumda? Ya da bunun başka bir çaresi var mıdır? Sanırım Çin romuna dönenler olmuş bu twrp yüzünden. Türk Team gibi birşey yazıyordu bu telefonun twrpsinde ilk aldığımda, acaba farklı twrp yükledim ondan mı böyle oldu (başlığı buna göre düzenledim)

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Siz de Zenex bey de cuma günü sağlam dua aldınız, çok teşekkür ederim.

Google hesabından bu şekilde kurtuldum, ancak twrp açılmıyordu, forumdaki tek tuş twrp yi yükleyeyim dedim, yükledim ama bu sefer cihaz fastboot harici açılmıyor mi logosunda kalıyor, miflash ile stok roma dönmek istesem hangi romu yüklemeliyim bu durumda? Ya da bunun başka bir çaresi var mıdır? Sanırım Çin romuna dönenler olmuş bu twrp yüzünden. Türk Team gibi birşey yazıyordu bu telefonun twrpsinde ilk aldığımda, acaba farklı twrp yükledim ondan mı böyle oldu (başlığı buna göre düzenledim)

Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix)

Yukarıda bağlantısını vermiş olduğum konuyu dikkatlice okumanızı tavsiye edebilirim hocam. :)

Oyla:

alpha

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Beta
Cihazım
Mi8 se
Konular
0
Bende de Google hesabı sıfırlandı durduk yere. Neyse şifre ile tekrar oturumu açtım. Ama youtube, oturumu kapatıp tekrar girin diye hata veriyor. Kapattım ama olmadı. Ne yapabilirim arkadaşlar

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Bende de Google hesabı sıfırlandı durduk yere. Neyse şifre ile tekrar oturumu açtım. Ama youtube, oturumu kapatıp tekrar girin diye hata veriyor. Kapattım ama olmadı. Ne yapabilirim arkadaşlar

Ayarlar > uygulamalar kısmından youtube, Gmail, play store verileri silin.

Telefondan Google hesabını kaldırın. Daha sonra yeniden Google hesabı kurulumu yapın.

Temizlik bu şekilde :

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

escape-e

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
escape here
Cihazım
mi
Konular
0
konu eski olabilir ama google dan arayıp gelenler için; bu videoda anlatılan yöntem ile çözdüm. eski videolarda anlatılan yöntemleri android güncellemesi ile kapatmışlar. bu video ile kolayca çözdüm.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt