Çözüldü Cihaz Sertifikalı Değil

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu 13.0.4
Telefon Modeli
mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,
Eu rom kullanıyorum. Cihazım eskiden sertifikalı idi. Bir anda cihaz sertifikasız oldu. Twrpden cihazı sıfırladım ama buna rağmen hala sertifikasız. Bl kilidi açık eskiden cihaz sertifikalı iken sertifikanın bir an gitmesini anlayamadım.

Forumdaki her konuyu denedim hala çözüm bulamıyorum. Globale geçip o şekilde Bl kilidini kapatın diyebilirsiniz ama eu romdan memnunum sadece bu sıkıntıya sahibim.

Çözüm
hocam prefences manager programını play store'dan indirin üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göster deyin, google play store'u bulun finsky menüsü içerisinde google play certificate menüsünde false işaretlidir onu true yapın play store'u durdurun yeniden açın olacaktır bir kaç kez denemek gerekir ancak başrılı oluyor safetynet modülü olarak da PlayIntegrityFix'i magisk ile yükleyin kdragon safety net varsa onu kaldırın önce

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
hocam prefences manager programını play store'dan indirin üstteki 3 noktadan sistem uygulamalarını göster deyin, google play store'u bulun finsky menüsü içerisinde google play certificate menüsünde false işaretlidir onu true yapın play store'u durdurun yeniden açın olacaktır bir kaç kez denemek gerekir ancak başrılı oluyor safetynet modülü olarak da PlayIntegrityFix'i magisk ile yükleyin kdragon safety net varsa onu kaldırın önce
hocam tekrardan durduk yere bu sorun oldu integrity fixte mi sorun var? safetynette geçiyor diye gösteriyor ama netflix ve mcdonaldsta güvenliğimizi geçemedi uyarısı alıyorum

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
hocam modüllerden kontrol edin integrity fix güncellenmiştir. ayrıca safety test yerine google dan play integrity check uygulaması ile kontrol edin 3 te 2sinden geçmesi lazım

Oyla:

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
29
Prefences manager uygulaması Google play store girince uygulamadan atıyor root iznini vermeme rağmen artık bu yöntem çalışmıyor gibi.

Oyla:

huran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
mi 9 lite
Konular
0
Preferences manager uygulamasını paylaşırmısınız

Oyla:

SelimAK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim AK
Cihazım
Aristotle/Vili
Meslek
Paramedik
Konular
40
Eu yada Global arkadaşlar SafetyNet yada benzeri modüllerin hepsini silsin. Aşağıdaki modülü de kurup Play verilerini temizledikten sonra cihazı yeniden başlatırlarsa sertifikalarını görürler.

Ekli dosyalar

• XiaomiEUModule_2024.01.15.apk
    12,5 KB · Görüntüleme: 14
Oyla:

flower_34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Handan
Cihazım
Mia2
Konular
3
Eu yada Global arkadaşlar SafetyNet yada benzeri modüllerin hepsini silsin. Aşağıdaki modülü de kurup Play verilerini temizledikten sonra cihazı yeniden başlatırlarsa sertifikalarını görürler.
Yaptim ama sertifika görünmüyor hocam.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-28-22-34-37-971_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2024-01-28-22-34-37-971_com.android.vending.jpg
    227,6 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

SelimAK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim AK
Cihazım
Aristotle/Vili
Meslek
Paramedik
Konular
40
Yaptim ama sertifika görünmüyor hocam.
Hocam bazı cihazlarda bunu yapıyor. Bende de sürekli modül uygulamasını kendi kendine siliyor. Bu modül uygulaması olmadan stabil bir şekilde imkanı yok kullanamazsınız sertifikayı. İlla bir süre sonra patlak veriyor. Şimdi kendi cihazımda silip tekrar uyguladım, uyguladığım yöntem şu şekilde ve çalıştı. Önce verdiğim uygulamayı cihazınıza kurun. Kurmadan önce de Play Store verilerini silin. Bir kere cihazı yeniden başlatıp Magisk üzerinden aşağıda verdiğim modülü de kurun. Tekrar verileri sildikten sonra cihazınızı yeniden başlatın. Sertifikanız gelmiş olacaktır. Dikkat etmeniz gereken başka safetyfix modülü kurulu olmaması ve verdiğim modülü de güncellememeniz. Yaptıktan sonra geri dönüş sağlayın, yardımcı olayım tekrar.

Ekli dosyalar

• PlayIntegrityFix [miuiturkiye.net].zip
    213,9 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
1 - sorunu yaşayan arkadaşlar magisk yada kernelsu ile playcurl ve playintegrityfix_next'i yükleyip cihazı yeniden başlatın (playcurl magisk-ksu modüller ekranında pasif gibi görünecek ama öyle kalsın aktif yapmaya çalışmayın)
2 - sonra fp_downloader yükleyip root izni verin bildirim izni verin size bildirim göndererek başka izinler için onay isteyecek izinleri verip cihazı yeniden başlatın
3 - fp downloader'a tıklayın uygulama yeni fp bilgilerini cihaza indirecek cihaz artık play integrity testinden geçiyor.

Ekli dosyalar

• playcurl.zip
    10,5 MB · Görüntüleme: 47
  • Fp_Downloader.apk
    6,4 MB · Görüntüleme: 44
  • PlayIntegrityFix_NEXT.zip
    10,6 MB · Görüntüleme: 41
Oyla:
Üst Alt