- Adım
- Caner
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 6
Arkadaşlar bu gün gene 10 günlük yeni almış olduğum garantili Redmi note 8 cihazimi arkadaşımın kanima girmesi sonucunda satmış bulunmaktayim bu benim 7.falan redmi note 8 cihazimdi, satip satip aynisini alıyorum geri bana diyeceksiniz neden satıyorsun aynisini alacaksin madem diye kimisinde nasil surekli root room vs atma hastalığı varsa bendede telefon değiştirme hastalığı var arkadaslar bir cihazimi 6 ay kullanmışligim yoktur neyse..
Konuya dönelim Redmi note 8 e alternatif olarak sunabileceginiz cihaz nelerdir? Fiyat biraz artiradabiliriz? 3-5 güne gene alacağım alternatif sunulmazsa gene Redmi note 8 alacağım yani
Ayrıca yazilanlara 2 gün cevap yazmayayim burda ki konu kaynamasin hepinize sonra toptan yazacağım arkadaşlar lütfen siz onerileri yazarsaniz
Şimdiden teşekkür ederim herkese..
Konuya dönelim Redmi note 8 e alternatif olarak sunabileceginiz cihaz nelerdir? Fiyat biraz artiradabiliriz? 3-5 güne gene alacağım alternatif sunulmazsa gene Redmi note 8 alacağım yani
Ayrıca yazilanlara 2 gün cevap yazmayayim burda ki konu kaynamasin hepinize sonra toptan yazacağım arkadaşlar lütfen siz onerileri yazarsaniz
Şimdiden teşekkür ederim herkese..
Son düzenleme: