Soru Cihaz önerisi? Redmi note 8 eşdeğer?

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Arkadaşlar bu gün gene 10 günlük yeni almış olduğum garantili Redmi note 8 cihazimi arkadaşımın kanima girmesi sonucunda satmış bulunmaktayim bu benim 7.falan redmi note 8 cihazimdi, satip satip aynisini alıyorum geri bana diyeceksiniz neden satıyorsun aynisini alacaksin madem diye kimisinde nasil surekli root room vs atma hastalığı varsa bendede telefon değiştirme hastalığı var arkadaslar bir cihazimi 6 ay kullanmışligim yoktur neyse..
Konuya dönelim Redmi note 8 e alternatif olarak sunabileceginiz cihaz nelerdir? Fiyat biraz artiradabiliriz? 3-5 güne gene alacağım alternatif sunulmazsa gene Redmi note 8 alacağım yani
Ayrıca yazilanlara 2 gün cevap yazmayayim burda ki konu kaynamasin hepinize sonra toptan yazacağım arkadaşlar lütfen siz onerileri yazarsaniz
Şimdiden teşekkür ederim herkese..

Son düzenleme:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Redmi note 8 e alternatif en mükemmel cihaz Redmi Note 7 Pro (bulabilirseniz) Mükemmel bir cihaz Pişman olmazsınız

Oyla:

mixmix

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mixmix
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
Caner bence sen kafayı ekran suresine takmissin gibime geldi sana bir tane rdn8 10.3.5. yazılımı lazim 14-15 saat ekran süresi note 8 pro dene birde

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Caner bence sen kafayı ekran suresine takmissin gibime geldi sana bir tane rdn8 10.3.5. yazılımı lazim 14-15 saat ekran süresi note 8 pro dene birde

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
youtube da bircok video izledim incelemeler izledim arkadaslarimin redmi note 8 pro sikayetlerini dinledim sonuc
videolarda redmi 5 den (3300 mah) daha erken biten bataryasi ile redmi note 8 pro (4500) gercekten bir pismanlik
Arkadaslarimin sikayetleri telefon resmen alev oluyor diyorlar o yuzden de sarj daha hizli bitiyormus kamerasida okadarda iyi degilmis.
kendim test etmedim ama test edenleri gordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi alternatif yazdim ben zaten Redmi note 7 Pro

Oyla:

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Mi 9 se Ve Mi 9 Lite cihazların tasarımları hoşuma gidiyor onlarada bakabilirsin güzel cihaz bence veya bekle Realme 6 serisinden al baya güzel gözüküyor şimdi tanıtıldı

Oyla:

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Bence de mi 9 lite....

Son düzenleme:
Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Bence de mi 9 se....
Cevaplar için teşekkürler arkadaslar hepsini değerlendireceğim ama aklim hala redmi note 8 de fiyat performans bandinda ama suanda altin piyasasi gibi çok uçuruyorlar fiyatlari çok oynuyorlar bu şekilde almam sizede almanizi tavsiye etmem suanda aslinda redmi note 8 64 gb maksimum ederi 1500 olmasi lazim hadi 1600 olsun, 150 dolara uretilen tel cok pahali ülkemizde suanda fiyatlarla cok oynuyorlar kimsenin almasini tavsiye etmiyorum suanda bizler almaya yoneldikce fiyatı dünya genelinde düşen cihazlari şişirip şişirip bize kaktiriyorlar

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Hocam defalarca sattığınız cihazın aynısını almanın pek mantıklı bir tarafı yok bence. Cihaz değiştirme takıntınız olsa farklı cihazlar arasında gezip durmanız lazım ama sizinki aynı cihazın sıfırını almak gibi görünüyor. Öneri istiyorsunuz ama ne amaçla kullanacaksınız o önemli. Çözümü ve öneri vermesi zor bir konu olmuş açıkçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Hocam defalarca sattığınız cihazın aynısını almanın pek mantıklı bir tarafı yok bence. Cihaz değiştirme takıntınız olsa farklı cihazlar arasında gezip durmanız lazım ama sizinki aynı cihazın sıfırını almak gibi görünüyor. Öneri istiyorsunuz ama ne amaçla kullanacaksınız o önemli. Çözümü ve öneri vermesi zor bir konu olmuş açıkçası.

Haklsinizda, Redmi note 8 i kullanana kadar hocam 100 lerce farkli cihazlara atliyordum dediginiz gibi, Redmi note 8 de takili kalma nedenim kendi istemimle bu cihazi satayim memnun degilim edasiyla satmadim hic bir redmi note 8 cihazimi, hepsinide garantili aldim kimini 2 ayda kimini 10 günlük cihazimi sattim buda arkadaş ortamlarinda ver iste bana ver ver olayi ile sattim yoksa satacagima degil, bir nevi kıramıyorum kimseyi yüzüm yumusakligindan olsa gerek hocam bu yüzden takili kalmis olmalıyım bu cihaz üzerinde

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Haklsinizda, Redmi note 8 i kullanana kadar hocam 100 lerce farkli cihazlara atliyordum dediginiz gibi, Redmi note 8 de takili kalma nedenim kendi istemimle bu cihazi satayim memnun degilim edasiyla satmadim hic bir redmi note 8 cihazimi, hepsinide garantili aldim kimini 2 ayda kimini 10 günlük cihazimi sattim buda arkadaş ortamlarinda ver iste bana ver ver olayi ile sattim yoksa satacagima degil, bir nevi kıramıyorum kimseyi yüzüm yumusakligindan olsa gerek hocam bu yüzden takili kalmis olmalıyım bu cihaz üzerinde

O zaman arkadaşlarınız bıkana kadar böyle devam edeceksiniz gibi görünüyor

Oyla:
Üst Alt