- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 8
Sen yazdıklarımı denedinmiEdlyi adb üzerinde yaptım olmuyor şuanda test point denicem
Sen yazdıklarımı denedinmiEdlyi adb üzerinde yaptım olmuyor şuanda test point denicem
Öncelikle sakin ol kardeşim yapman gerekenleri bir bir sıralıyorum
1.Adim Cihazını Kapat
2.Adim ses açma tuşu + power tuşu+ home tuşuna bas
3.Adim gelen ekranda wipe cache diye bir secenek gelecek ona bas bekle
4. Adim wipe islemi bittikten sonra reboot-system sec
5. Adim cihazindaki kişisel verilerin silinecektir ancak cihazin açılacaktır fastboot vs gerek yok dediklerimi yap isine yararsa bir teşekkürü fazla görme kolay gelsin .
Rica ederim ama yüzde 90 sorununu çözeceğine inaniyorumHocam şuan test point deniyorum ama yanlış hatırlamıyorsam sizin dediğinizi denemistim bir tepki alamamistim yani mi yazısında kalıyor wipe cache gelmiyor ama test pointi denedikten sonra bide bunu denerim şimdiden tesekkur ederim
Test pointi ilk defa yapıyorum inşallah birşey olmazADB ile çalışmaz tek yöntem test point ve yükleme yaparken tavsiyem en güncel global rom indirip onu kurun tek seferde işiniz bitsin
Hocam hemen deneyeyim hatta bı dkRica ederim ama yüzde 90 sorununu çözeceğine inaniyorum
Dene geri dönüş yap bana kesin.Test pointi ilk defa yapıyorum inşallah birşey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hemen deneyeyim hatta bı dk
Hocam denedim ama yani oraya geçiş yapıyorum ses açma tuşu home tuşu power tuşu hepsini aynı anda bastım sanki sadece power tuşuna basmisim gibi algılayıp sistem açmaya çalışıyor oda doğal olarak acilmiyorRica ederim ama yüzde 90 sorununu çözeceğine inaniyorum
2 3 defa deneyin bende zorlanıyorum girerken acikcasiHocam denedim ama yani oraya geçiş yapıyorum ses açma tuşu home tuşu power tuşu hepsini aynı anda bastım sanki sadece power tuşuna basmisim gibi algılayıp sistem açmaya çalışıyor oda doğal olarak acilmiyor