Çözüldü Cihaz mi logosunda kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erhanbey2754

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Mi5s 3-64
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta v.10.8.27.
Telefon Modeli
Mi5s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Lütfen yardım. Mi5s cihazıma global beta sürümü 27 aralıkta gelen güncellemeyi yaptıktan sonra cihaz açılmadı. Ekranda mi logosu ve powered bu android yazısı kalıyor. Ne yapabilirim. Boot kilidi kapalı hiç açmadım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Maalesef EDL kablosu da yeni modellerde artık işe yapamıyor. Mi5s eski sürüm olsaydı belki olabilirdi fakat arkadaşımız güncelleme sonrasında bu hatayı aldığını belirttiğine göre EDL kablosu işe yaramayacaktır.

Öncelikli olarak ses açma ve güç tuşlarına basılı tutarak recovery menüsüne girmeye çalışın. Eğer menü gelirse wipe seçenekleri altından tüm verilerinizi temizlediğinzide cihazınız açılacaktır. Eğer recovery menüsü gelmez ise mi asisstant (Mi PC Suite) ile yükleme yapmayı deneyebilrsiniz. Mi assistant da olmazsa cihazı açıp testpoint metodu ile EDL'ye almanız ve rom yüklemeniz gerekir.

Oyla:

erhanbey2754

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Mi5s 3-64
Konular
1
Yardımcı olan olmak isteyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Konu çözüldü. Mı PC suite 3.0 ile orijinal global beta romu tekrar kurdum. Cihaz açıldı.

Oyla:

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
Yardımcı olan olmak isteyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Konu çözüldü. Mı PC suite 3.0 ile orijinal global beta romu tekrar kurdum. Cihaz açıldı.
gözün aydınkardeşim güle güle kullan

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt