Yardım Cihaz mi ekranında kalıyor.

Anls41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi NOTE 3
Konular
5
arkadaşlar cihaza miui 10 yükledim. beğenmedim ve tekar geri dönmek istedim twrp flashlayıp xenın rom kurdum ve descrypton hatası verdi bende stock rom yedeğimi restore ettim twrp den. şuan cihaz mi ekranında kalıyor ve hiçbir şekilde fastboot ve twrp ekranına gelmiyor power ve ses kısma tuşlarına basılıtı tuttuğumda devamlı baştan başlıyor. bir bilgisi önerisi olan var mı

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
bakmıştım buna ama işe yaramıyor hocam. tez amanda appla a geçiyorum bu nedir böyle ya
Hocam bende sürekli rom root atıyorum tele,arada bootta da kalıyorum ama twrp yi açınca bütün problemleri çözüyorum,pes edip kötülemiyorum.hata yapmışsın hatanın faturasını tele çıkartıyorsun :)zenex hocama özelden ulaşmanı tavsiye ederim

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
şöyşe bir ekran geliyor. the boot loader is unlocked and software integrity cannot be guarenteed. any data stored on the device may be available to attackers. do not store any sensitive data on the device.
işin garip tarafı cihaz fastboot modada geçmiyor. sadece ve sadece tekrar başlıyor titreyerek.

Burada yazan uyarı cihazınızın Bootloader kilidi açılması sonrası dışardan yazılımsal olarak saldırılara açık olacağını ve gizli dosyalarınızı saklarken dikkat etmenizi belirtiyor.
Cihazınızın öncelikli ses kısma açma ve güç tuşunun basılı olarak kalıp kalmadığını kontrol ediniz.Temas halinde bulunan tuşlar sürekli reset sebebiyet oluşturabilir.
Sonrasında ses kısma+güç tuşuna basılı tutun.
Fastboot modunda bootloader kilidiniz açık ise Fastboot Rom atarak temiz bir kurulum yapabilirsiniz.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Oyla:

Anls41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi NOTE 3
Konular
5
Hocam bende sürekli rom root atıyorum tele,arada bootta da kalıyorum ama twrp yi açınca bütün problemleri çözüyorum,pes edip kötülemiyorum.hata yapmışsın hatanın faturasını tele çıkartıyorsun :)zenex hocama özelden ulaşmanı tavsiye ederim

hocam yardımların için çok sağol ama bende deneyimliyim bu işlerde tahminimce miui 10 bu işi karıştırdı. çok sağol

Burada yazan uyarı cihazınızın Bootloader kilidi açılması sonrası dışardan yazılımsal olarak saldırılara açık olacağını ve gizli dosyalarınızı saklarken dikkat etmenizi belirtiyor.
Cihazınızın öncelikli ses kısma açma ve güç tuşunun basılı olarak kalıp kalmadığını kontrol ediniz.Temas halinde bulunan tuşlar sürekli reset sebebiyet oluşturabilir.
Sonrasında ses kısma+güç tuşuna basılı tutun.
Fastboot modunda bootloader kilidiniz açık ise Fastboot Rom atarak temiz bir kurulum yapabilirsiniz.

defalarca kontrol ettim hocam tuşlar basılı kalık değil. malesef ki ses kısma power tuşlarına bastığımda resetleniyor cihaz.

Oyla:

Alisan1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alisan
Cihazım
Redmi 5+
Konular
0
Bendede ayni sorun var yutubda tum vidyolara bakdim yinede ayni