Yardım Cihaz kutusundan çıktığından beri hayalet dokunuşlar var

emregokcan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
7
dostlar merhaba xiaomi mi9 se kullanıyorum. cihaz kutusudnan çıktığından beri sonradan farkettik tabi. hayalet dokunuşlar (ghost touch) sorunu var. bu konuda bana yardımcı olaibliecek yol gösterecek arkadaşlar olursa sevinirim

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Hocam iyi geceler, bende mi 8 kullanıyorum yalnızca şarja taktigim zaman oluyor aynı problem sizde normal kullanımdada mı oluyor ?
şarj cihazınız yada kablonuz bozulmuş hocam. Cihazınıza zarar verebilir değiştirin.

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
dostlar merhaba xiaomi mi9 se kullanıyorum. cihaz kutusudnan çıktığından beri sonradan farkettik tabi. hayalet dokunuşlar (ghost touch) sorunu var. bu konuda bana yardımcı olaibliecek yol gösterecek arkadaşlar olursa sevinirim

Öncelikle geçmiş olsun.

Anlattıklarınıza ve çözüm için uyguladığınız adımlara bakılacak olursa multi touch paneliniz problemli gibi. Eğer cihazı alalı 1 ay dolmadıysa DOA (dead on arrival) kapsamında iadesini veya sıfır bir cihaz ile değişimini satın aldığınız yerden talep edebilirsiniz. 1 ay'ı geçtiyse cihazınızı alalı bu durumda tek yol servis yolu gibi görünüyor.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Hocam iyi geceler, bende mi 8 kullanıyorum yalnızca şarja taktigim zaman oluyor aynı problem sizde normal kullanımdada mı oluyor ?
Şarj cihazı, şarj kablosu ya da priz ile alakalı bir durum hocam. Eski cihazımda vardı bu durum ve işin garibi üçlü prizin bir yuvasında meydana gelirken başka bir yuvasında olmuyordu. Farklı prizlerde de deneyin kısacası.

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Şarj cihazı, şarj kablosu ya da priz ile alakalı bir durum hocam. Eski cihazımda vardı bu durum ve işin garibi üçlü prizin bir yuvasında meydana gelirken başka bir yuvasında olmuyordu. Farklı prizlerde de deneyin kısacası.

Enteresan bir durummuş sizdeki. Ancak farklı lokasyonlarda bile denedim ve durum maalesef aynı.

Oyla:
Üst Alt