Yardım Cihaz Kilitli, Oturum Açılamadı RPC Hatası

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Port EU Stabil v11 Android 9 Rom
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Rom - [Port] R5+ EU Stabil 11.0.1.0 Android 9 Rom Bu bahsi geçen romu kurdum fakat karşıma 5 dakika sonra ''Cihaz Kilitli'' menüsü geldi ben giriş yapmak istedim ama karşıma ''Oturum açılamadı. RPC hatası'' diye bir şey çıktı. Mı Cloud'a girip cihazı bul seçeneğini kapattım, cihazı hesaptan tamamen sildim ama halen giriş yapamıyorum. Global rom kurayım dedim romu yeni kurduğum için Usb Hata Ayıklama aktif olmadığı için onu da yapamıyorum. Takıldım kaldım resmen. Bir çaresi var mıdır acaba :/

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Merhabalar. Rom - [Port] R5+ EU Stabil 11.0.1.0 Android 9 Rom Bu bahsi geçen romu kurdum fakat karşıma 5 dakika sonra ''Cihaz Kilitli'' menüsü geldi ben giriş yapmak istedim ama karşıma ''Oturum açılamadı. RPC hatası'' diye bir şey çıktı. Mı Cloud'a girip cihazı bul seçeneğini kapattım, cihazı hesaptan tamamen sildim ama halen giriş yapamıyorum. Global rom kurayım dedim romu yeni kurduğum için Usb Hata Ayıklama aktif olmadığı için onu da yapamıyorum. Takıldım kaldım resmen. Bir çaresi var mıdır acaba :/
Romu kurarken cihazı bul açık olmalı. Aldığınız hata hakkında ise hiç bir fikrim yok. Kurulumu yaparken talimatlara uydunuz mu? Tekrar eu rom kurup cihazı bulu açıp tekrar deneyin isterseniz

Oyla:

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romu kurarken cihazı bul açık olmalı. Aldığınız hata hakkında ise hiç bir fikrim yok. Kurulumu yaparken talimatlara uydunuz mu? Tekrar eu rom kurup cihazı bulu açıp tekrar deneyin isterseniz
Fastboot'a eninde sonunda girebildim ve Miflash tool ile global rom kurup cihazı bul seçeneğini açıp Port roma tekrardan geçtim. Saatlerce uğraştım ama sonunda yapabildim :)

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Fastboot'a eninde sonunda girebildim ve Miflash tool ile global rom kurup cihazı bul seçeneğini açıp Port roma tekrardan geçtim. Saatlerce uğraştım ama sonunda yapabildim :)
Geçmiş olsun hocam. Normalde ben başka romlar da deneyip bu roma sık sık dönüyorum, hiç Bahsettiğiniz gibi hesap sorunu yaşamadım

Oyla:

Eraybarca

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Çevirmenlik
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam. Normalde ben başka romlar da deneyip bu roma sık sık dönüyorum, hiç Bahsettiğiniz gibi hesap sorunu yaşamadım
Teşekkür ederim. Benim de başıma ilk kez böyle bir şey geldi :D

Oyla:

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
İlginç bir sorunmuş ben her gün aosp rom deneyip bu port roma geri dönüyorum ben de hiç problemle karşılaşmadım.

Oyla:
Üst Alt