Yardım Cihaz Kilitli Hatası

mcavus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi optim
Konular
1
Arkadaşlar telefonum xiaomi prime. Arkadaşımdan satın aldım. Google hesabı ekleyemedimden dolayı hard format attım ve benden mi hesabının şifresini istiyor. Ne arkadaşım nede ben biliyorum bu şifreyi. Bu sorunu nasıl çözeriz ?

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Arkadaşlar telefonum xiaomi prime. Arkadaşımdan satın aldım. Google hesabı ekleyemedimden dolayı hard format attım ve benden mi hesabının şifresini istiyor. Ne arkadaşım nede ben biliyorum bu şifreyi. Bu sorunu nasıl çözeriz ?
Muhtemelen arkadaşınızın önceki mi hesabının şifresidir. Sıfırlama seçeneğini deneyin

Oyla:

mcavus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi optim
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen arkadaşınızın önceki mi hesabının şifresidir. Sıfırlama seçeneğini deneyin
Hocam o da telefoncudan almış. O da bilmiyor şifreyi. Rom yüklemekle sorun çözülür mü acaba ?

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Hocam o da telefoncudan almış. O da bilmiyor şifreyi. Rom yüklemekle sorun çözülür mü acaba ?
Yok hocam rom yükleme v.b. ile çözülmez ,
Çözüm bulamazsanız özelden benimle iletişime geçin, ancak cihazın sizin olduğunu ispatlamanız gerekecek

Oyla:

mcavus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi optim
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Up!!! Arkadaşlar durum acil. Bu durumun herhangi bir çözümü varmı acaba ?

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Up!!! Arkadaşlar durum acil. Bu durumun herhangi bir çözümü varmı acaba ?
Sefa hocam en güzel cevabı vermiş eğer cihazın sizin olduğunu kanıtlarsanız yardımcı olacaktır . eğer telefon çalıntı vb. İse sahibinde ulaşmak daha doğru olur

Oyla:

izmirri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi6 64gb
Meslek
saha sorumlusu
Konular
0
Mİ6 64GB İÇİN MIUI 9 GÜNCELLEMESİ YAPARKEN HİÇ ANLAMADIGIM ŞEKILDE EKRAN DURMADAN KAPANIP AÇILIR ŞEKILDE UNLOCKED İBARETİ YAZIYOR. İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM VE EĞER Kİ KİLİDİ AÇARSAM GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA VE MIUI GÜNCELLEME YAPMICAGINI BELIRTTI. BUNU NASIL ÇÖZEBILIRIM ???

Ekli dosyalar

• Mİ6 64GB.jpeg
    Mİ6 64GB.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 33
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mİ6 64GB İÇİN MIUI 9 GÜNCELLEMESİ YAPARKEN HİÇ ANLAMADIGIM ŞEKILDE EKRAN DURMADAN KAPANIP AÇILIR ŞEKILDE UNLOCKED İBARETİ YAZIYOR. İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM VE EĞER Kİ KİLİDİ AÇARSAM GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA VE MIUI GÜNCELLEME YAPMICAGINI BELIRTTI. BUNU NASIL ÇÖZEBILIRIM ???
Siz cihazın bootloader ini açmış twrp dahi kurmuşsunuz yeni mi kilidin açık olduğunu görüyorsunuz :) DELTA garanti için kilidin açık olması garantiyi etkilemez. Cihaza fastboot tan mi flash ile rom atın ve cihazı kullanın. Kilidi kapatmayın yazılımsal anlamda müdahale edemezsiniz kilit varken. Güncelleme ile bootloader kilidinin alakası yoktur güncelleme alır.

Oyla:

ozncm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
OZAN
Cihazım
Mİ 6
Konular
0
Arkadaşlar benimde sorunum kilit ekranı ile alakalı. Mİ6 kullanıyorum. Dün gece telefonu kapatıp yattım sabah uyandığımda cihaz parmak izimi okumamaya başladı. Kilit açma desenini de unuttuğum için açamıyorum deseni. i.mi.com dan cihazı sıfırlamak istedim ama orada da cihazın beni bul özelliği kapalı diyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edebilir misiniz

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar benimde sorunum kilit ekranı ile alakalı. Mİ6 kullanıyorum. Dün gece telefonu kapatıp yattım sabah uyandığımda cihaz parmak izimi okumamaya başladı. Kilit açma desenini de unuttuğum için açamıyorum deseni. i.mi.com dan cihazı sıfırlamak istedim ama orada da cihazın beni bul özelliği kapalı diyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edebilir misiniz
Ses açma ve güç tuşlarına basılı tutup açın ve wipe yapın.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt