Yardım Cihaz kilitli hatası aldım yardım!

Emrebngol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
mi 13t pro
Konular
2
Selamlar, cihaza az önce miflash üzerinden endonezya hyperos 2 yüklemek istedim, yükleme tamamlandı, cihaz açılırken cihaz kilitli hatası aldım. Kullanıcı adı, şifreyi de aldığım adama hiç sormadım. Nasıl halledebilirim bu sorunu yardımcı olabilecek var mı?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Selamlar, cihaza az önce miflash üzerinden endonezya hyperos 2 yüklemek istedim, yükleme tamamlandı, cihaz açılırken cihaz kilitli hatası aldım. Kullanıcı adı, şifreyi de aldığım adama hiç sormadım. Nasıl halledebilirim bu sorunu yardımcı olabilecek var mı?
Hesap hangi numaraya kayıtlıysa şifremi sıfırla yapın O numarayı biliyorsanız Onay kodu gelecek Arayın sorun adamdan Aksi taktirde Ücretli Servisten faydalanmanız gerekecek H.kadioglu hocamızla iletişime geçebilirsiniz

Emrebngol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
mi 13t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi arkadaşla hallettik ama nolmuş fiyatlar öyle ya. 3 güne açılacak dedi. Teşekkür ederim yardımlar için, H.kadioglu aklımda olacak bundan sonra.

Emrebngol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
mi 13t pro
Konular
2
Bu yüklemeyi yaptıktan sonra imei uçtu. Miflash üzerinden endonezya hyperos 2 yükledim. Locked seçeneği seçili değildi ve clean all except storage seçiliydi. Neden olmuş olabilir acaba fikri olan var mı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu yüklemeyi yaptıktan sonra imei uçtu. Miflash üzerinden endonezya hyperos 2 yükledim. Locked seçeneği seçili değildi ve clean all except storage seçiliydi. Neden olmuş olabilir acaba fikri olan var mı?
uçtudan kasıt nedir? *#06# yapınca imei ler çıkmıyor mu şuanda? yoksa orjinal imeiler falan mı var?

Emrebngol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
mi 13t pro
Konular
2
uçtudan kasıt nedir? *#06# yapınca imei ler çıkmıyor mu şuanda? yoksa orjinal imeiler falan mı var?
Yok hocam imeiler çıkıyor ama çakılan imeiler gitti. Cihaz şu an kayıt dışı görünüyor. Direnç idi cihaz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yok hocam imeiler çıkıyor ama çakılan imeiler gitti. Cihaz şu an kayıt dışı görünüyor. Direnç idi cihaz.
isabet olmuş zaten bluetooth ve kamera problemi olurdu bu şekilde. Server kayıt yapılır Sorunsuz kullanırsınız. Şebeke yoksa Biz uzaktan server kayıt yaparız. şebeke varsa kullanıma devam edersiniz.

Üst Alt