Yardım Cihaz kilitlendi.

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
Merhabalar sanırım telefonum brick oldu. Bu sabah cihazımı unlock ettim daha sonra endonezya romuna geçmek için gerekli işlemleri yapmaya başladım. Miflash uygulamasından aşağıdaki hatayı alınca diğer versiyonlarında deneme yapmaya devam ediyordum. Bir anda telefon kapandı ve birdaha fastboot moda falan alamadım sadece şarj ledi yanıyor başka hiçbir tepki vermiyor cihaz pc yede bağlanmıyor. Ne yapmam gerek ?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    67,3 KB · Görüntüleme: 106

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
Esasen bu ara hiç bir sebep olmadan global mi sürümde olanlardan böyle haberler geliyor.
tamam hocam sagolun hiç bu ise girismeyim zaten ortaklık karışık bide brick actirtmak icin ugrasmayim belki ilerde rehber flan yaparlar ozaman gecerim

Oyla:

maviada34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Bilişim
Konular
3
Ben hiç kilidi kapatmagı tavsiye etmiyorum. Kilit kapatmanın hiç bir hayrı yoktur. Telefonları gece sağlam koyup,seher durduğunda brick görenler bl kapattıkları için pişiman olmuşlardır.

Güzel cevap yazmışsınız ama ben 10 defa yapmışımdır hiçbirinde de problem görmedim global rom yüklerken bl kilitleyerek işlem yaptım sorun yaşamadım hiç o yüzden kimseyi yanlış yönlendirmeyin ayrıca RN8 PRO rom değiştirme konusunda sıkıntılı bir cihaz dikkat edilmezse sonuçları kötü olabiliyor.

Oyla:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
Güzel cevap yazmışsınız ama ben 10 defa yapmışımdır hiçbirinde de problem görmedim global rom yüklerken bl kilitleyerek işlem yaptım sorun yaşamadım hiç o yüzden kimseyi yanlış yönlendirmeyin ayrıca RN8 PRO rom değiştirme konusunda sıkıntılı bir cihaz dikkat edilmezse sonuçları kötü olabiliyor.
globalde bl kilitlerken sorun olacağını bende düşünmüyorum çünkü stock hali global ama endonezya romunda kapatmak sıkıntılı olabilir

Oyla:

hakankocatepe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
iPhone 11
Meslek
Memur
Konular
8
Aynısı başıma geldi. 1 hafta oldu arkadaşlar hala uğraşıyorlar açmak için. Mi 9t'ye geçiyorum bu yüzdenç

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
o yüzden kimseyi yanlış yönlendirmeyin ayrıca RN8 PRO rom değiştirme konusunda sıkıntılı bir cihaz dikkat edilmezse sonuçları kötü olabiliyor.

Aslında bl kilidi açıldığında artık telefon tehlikeli duruma düşüyor. Kullanıcılar telefonu kendi istedikleri gibi çalışması için bl kilidini açıyorlar. Mümkün olduğunca telefonu bl kilidi kapalı halde kullanmak daha iyisi. Bl kilidi açıldı mı demek ki, kullanıcı telefona bir müdahalede bulundu. Müdahale sonrası bl kilidini kapatmak mümkün ancak tavsiye olunmuyor. Yalnız rom değiştirmekle bl kilidi kapanmış ise sorun olmaz.

Bu arada Mi global sürümde (MIUI 11.0.6.0 Global Stable
Android 9.0) bulunan kullanıcıların telefonları kendi kendine brick oluyor (hatta bl kilidi hiç açılmadan).

Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk

Oyla:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
Aslında bl kilidi açıldığında artık telefon tehlikeli duruma düşüyor. Kullanıcılar telefonu kendi istedikleri gibi çalışması için bl kilidini açıyorlar. Mümkün olduğunca telefonu bl kilidi kapalı halde kullanmak daha iyisi. Bl kilidi açıldı mı demek ki, kullanıcı telefona bir müdahalede bulundu. Müdahale sonrası bl kilidini kapatmak mümkün ancak tavsiye olunmuyor. Yalnız rom değiştirmekle bl kilidi kapanmış ise sorun olmaz.

Bu arada Mi global sürümde (MIUI 11.0.6.0 Global Stable
Android 9.0) bulunan kullanıcıların telefonları kendi kendine brick oluyor (hatta bl kilidi hiç açılmadan).

Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
Şuan global android 10 sürümü var şarj konusunda filan şikayetim yok %50 şarj ile 7 saaat ekran süresi alabiliyorum tek sıkıntı google uygulamaları keşke kurulurken seçenek sunulsa google uygulamalarımı yoksa mıuı uygulamaları mı diye çok iyi olurdu böylece çoğu kişi bl açsammı açmasammı cıhaz brick olurmu olmazmı diye düşünmezdi

Oyla:

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
Cihazın hardbrick olduğu anlaşılınca zenex hocama gönderdim pazartesi günü eline ulaştı ve aynı gün tamirini yaptı bugün cihazımı teslim aldım eline sağlık Endonezya romuda yükledi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt