Yardım Cihaz kilitlendi.

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
Merhabalar sanırım telefonum brick oldu. Bu sabah cihazımı unlock ettim daha sonra endonezya romuna geçmek için gerekli işlemleri yapmaya başladım. Miflash uygulamasından aşağıdaki hatayı alınca diğer versiyonlarında deneme yapmaya devam ediyordum. Bir anda telefon kapandı ve birdaha fastboot moda falan alamadım sadece şarj ledi yanıyor başka hiçbir tepki vermiyor cihaz pc yede bağlanmıyor. Ne yapmam gerek ?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    67,3 KB · Görüntüleme: 106

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
Merhabalar sanırım telefonum brick oldu. Bu sabah cihazımı unlock ettim daha sonra endonezya romuna geçmek için gerekli işlemleri yapmaya başladım. Miflash uygulamasından aşağıdaki hatayı alınca diğer versiyonlarında deneme yapmaya devam ediyordum. Bir anda telefon kapandı ve birdaha fastboot moda falan alamadım sadece şarj ledi yanıyor başka hiçbir tepki vermiyor cihaz pc yede bağlanmıyor. Ne yapmam gerek ?
neden boyle bir hata verdiki sürücülerdemi sıkıntı oldu acaba

Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Bir çok yolu denememize rağmen kera706 hocamla beraber hiçbir şekilde açamadık cihazı. Cihazı açması için yarın Zenex hocama göndereceğim. Anlayacağınız o ki hardbrick olmuş.

Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bir an önce cihazınıza sorunsuz bir şekilde kavuşursunuz.
Peki ne yaptınız da cihaz hemen hardbrick oldu.
Bende 4 gün önce aldım bu cihazı ve alır almaz bl açmak için başvuru yaptım (168 saat bekleme süresi verdi). Bu c.tesi sürem doluyor ve ben de bl açıp forumda okuduğum kadarıyla fastboot üzerinden Endonezya romu yüklemek istiyordum, tamda sizin yapmak istediğiniz gibi.
Ama bu telefon daha yolun başında ne olurda hemen brick yada hardbrick olur?
Şimdi gözüm korktu.
Biraz açıklama yapabilirmisiniz?

Oyla:

0nurSahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mİ 8 SE
Meslek
Ne iş olsa yaparım
Konular
3
Hocam bilgisayar ile telefon arasında ki iletişimi tam anlamı ile sağlamak için windows'ta driver booster programını kullanın

Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Gerçekten beni üzen noktada o oldu yanlış bir şey yaptığımıda düşünmüyorum.
Sürücülerde sıkıntı olsa miflash en başta cihazı görmezdi diye düşünüyorum da, acaba neden ?

Oyla:

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bir an önce cihazınıza sorunsuz bir şekilde kavuşursunuz.
Bende 4 gün önce aldım bu cihazı ve alır almaz bl açmak için başvuru yaptım (168 saat bekleme süresi verdi). Bu c.tesi sürem doluyor ve ben de bl açıp forumda okuduğum kadarıyla fastboot üzerinden Endonezya romu yüklemek istiyordum, tamda sizin yapmak istediğiniz gibi.
Şimdi gözüm korktu.
Belki benim gözümden kaçan bir şey vardır bilmiyorum tam olarak ama forum sayfasında Endonezya romuna geçiş için gerekenleri harfiyen yaptığımı sanıyordum ki yüklemenin ortasında telefon çaat diye kapandı

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Çok ihtimal ki, sürüm sonuna kadar yüklenmeyib . Bağlantı kırılıp .

Oyla:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
12
Belki benim gözümden kaçan bir şey vardır bilmiyorum tam olarak ama forum sayfasında Endonezya romuna geçiş için gerekenleri harfiyen yaptığımı sanıyordum ki yüklemenin ortasında telefon çaat diye kapandı
pc nin usb yerinde veya kabloda sorun olmus demekki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi gözüm korktu.
bende cumartesi bl kilidini acip endonezya roma gecicektim benimde gözüm korktu :D

hata ekraninda veri yazma hatasi diyor buyuk ihtimal rom yuklerken bağlantısını kopmuş cihazin o yuzden telefon yarida kaldigi icin hard brick olmus

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
pc nin usb yerinde veya kabloda sorun olmus demekki

bende cumartesi bl kilidini acip endonezya roma gecicektim benimde gözüm korktu :D

hata ekraninda veri yazma hatasi diyor buyuk ihtimal rom yuklerken bağlantısını kopmuş cihazin o yuzden telefon yarida kaldigi icin hard brick olmus

Ona göre romu komut yazmakla cmd.exe kullanmakla kurmak lazımdır. Hem riski azdır,hem de itibarlıdır.

Oyla:
Üst Alt