Yardım Cihaz kilitlendi.

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
Merhabalar sanırım telefonum brick oldu. Bu sabah cihazımı unlock ettim daha sonra endonezya romuna geçmek için gerekli işlemleri yapmaya başladım. Miflash uygulamasından aşağıdaki hatayı alınca diğer versiyonlarında deneme yapmaya devam ediyordum. Bir anda telefon kapandı ve birdaha fastboot moda falan alamadım sadece şarj ledi yanıyor başka hiçbir tepki vermiyor cihaz pc yede bağlanmıyor. Ne yapmam gerek ?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    67,3 KB · Görüntüleme: 106

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhabalar sanırım telefonum brick oldu. Bu sabah cihazımı unlock ettim daha sonra endonezya romuna geçmek için gerekli işlemleri yapmaya başladım. Miflash uygulamasından aşağıdaki hatayı alınca diğer versiyonlarında deneme yapmaya devam ediyordum. Bir anda telefon kapandı ve birdaha fastboot moda falan alamadım sadece şarj ledi yanıyor başka hiçbir tepki vermiyor cihaz pc yede bağlanmıyor. Ne yapmam gerek ?
Hocam yanlışlıkla save user data ya da clean all and lock' mu seçtiniz
Cihaz hard brick olmuş gibi görünüyor

Son düzenleme:
Oyla:

korkutse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
korkut
Cihazım
mi9se
Konular
4
Kardeş aynı durum dün aksam.note 8 pro cihazımzda başıma geldi 4 tane rom indirmştmm tek tek denemk istedim , 6 sn de bu hatayı aldm cihazın ekranı gelmedi tekrar bağladım sadece led yandı ama bağlandı tekrar flash denedm bu sefer 10 sn de hata aldm sonra tekrar denedm 80 tekrar denedm 100 sn ve en sonunda :)) oldu tekrar tekrar dene fastboot ekrani gelmedi bende ama ısrarcı oldum ve kazandm panik yapma :)

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam arkadaşın yöntemi olmaz ise bunu da deneyebilirsiniz

Oyla:

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanlışlıkla save user data ya da clean all and lock' mu seçtiniz
yok eminim onları yapmadığıma
Kardeş aynı durum dün aksam.note 8 pro cihazımzda başıma geldi 4 tane rom indirmştmm tek tek denemk istedim , 6 sn de bu hatayı aldm cihazın ekranı gelmedi tekrar bağladım sadece led yandı ama bağlandı tekrar flash denedm bu sefer 10 sn de hata aldm sonra tekrar denedm 80 tekrar denedm 100 sn ve en sonunda :)) oldu tekrar tekrar dene fastboot ekrani gelmedi bende ama ısrarcı oldum ve kazandm panik yapma :)
hocam bilgisayara nasıl bağlayabildiniz sürekli telefonu kapatıp açtınızmı bir türlü bilgisayar okumuyor telefonu

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Eğer halen çözemedi iseniz şunu deneyin:
Bilgisayara bağlı iken Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun
Sonra titreşim gelince güç tuşunu bırakın ses kısmaya halen basılı tutun ve LED'in uzun süre yandığını gördükten sonra tuşu bırakın ve adb ve fastboot bağlantıları sağlanmış mı diye bakın
(Alıntıdır)

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
hardbrick olmuş cihazınız tuş kombinasyonlarıyla açılmıyorsa yetkili servis kullanıcısı ile edl modda rom atılması gerekebilir

Oyla:

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer halen çözemedi iseniz şunu deneyin:
Bilgisayara bağlı iken Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun
Sonra titreşim gelince güç tuşunu bırakın ses kısmaya halen basılı tutun ve LED'in uzun süre yandığını gördükten sonra tuşu bırakın ve adb ve fastboot bağlantıları sağlanmış mı diye bakın
(Alıntıdır)
hiçbir tepki vermedi hardbrick olmuş cihaz yardımınız için tşk ederim.
hardbrick olmuş cihazınız tuş kombinasyonlarıyla açılmıyorsa yetkili servis kullanıcısı ile edl modda rom atılması gerekebilir
illa servise götürmem mi gerekiyor cihazı nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olabilir misiniz

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
hiçbir tepki vermedi hardbrick olmuş cihaz yardımınız için tşk ederim.

illa servise götürmem mi gerekiyor cihazı nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olabilir misiniz
Zenex hocama bir danışın dediğim gibi hardbrick olduysa başka türlü açılamaz maalesef

Oyla:
Üst Alt