Soru Cihaz ile ilgili sorular

ALPASLAN34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alpaslan
Cihazım
yok
Konular
1
Merhabalar herkese cihazda sıkıntılar olduğunu duydum duyduklarım şu şekilde

Cihazda görüntülü konuşma veya video çekimi yaparken ısınma uyarısı verip videoyu veya görüntülü konuşmayı durduruyormuş / kapatıyormuş bu doğru mudur ?

Cihaz 144 hertz ekranı stabil çalışmıyormuş doğru mudur ?

Yakın sensörü stabil çalışmıyormuş doğru mudur ?

Şarkı açıldığında cihazın arka tarafında el ile hissedilecek şekilde titreşim oluyormuş doğru mudur ?

Teknik servis durumu iyi mi kötü mü ?

Ek olarak herkesin dürüst olmasını istiyorum çünkü hep markanın iyi taraflarını gösteriyorlar lütfen bu konuya cevap yazacaklar tarafsız olarak eksilerini artılarını açık bir şekilde yazarsa memnun olurum iyi forumlar dilerim

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu markanın tek bir artısı vardı imei atılarak ucuza garantisiz malum yoldan alınması ve geliştiricilerin bu markanın arkasını toplayarak custom romlar çıkartmaları başka hiç bişeyi yok.
Sizce bu forum neden bu kadar hareketli fıkır fıkır? çünkü vasat rezalet bir yazılımı var bu markanın.

Uzak durmanızı tavsiye ederim bu markadan bütçenize göre oneplustan veya samsungdan A52 A72 modellerine bakabilirsiniz.

ALPASLAN34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alpaslan
Cihazım
yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu markanın tek bir artısı vardı imei atılarak ucuza garantisiz malum yoldan alınması ve geliştiricilerin bu markanın arkasını toplayarak custom romlar çıkartmaları başka hiç bişeyi yok.
Sizce bu forum neden bu kadar hareketli fıkır fıkır? çünkü vasat rezalet bir yazılımı var bu markanın.

Uzak durmanızı tavsiye ederim bu markadan bütçenize göre oneplustan veya samsungdan A52 A72 modellerine bakabilirsiniz.
Dürüst olduğunuz için teşekkür eder tekrardan iyi forumlar dilerim.

S20 Plus almayı düşünüyorum sizce güzel bir telefon mudur ?

Üst Alt